Home » Financiële frustraties

Financiële frustraties

Financiële frustraties, wie heeft ze niet? Baal jij ook wel eens? Wat is hiervan de reden? Vaak komt het neer op een financiële kwestie.
Het vervelendste is wanneer je geen invloed hebt op de situatie zoals de spaarrentes die maar afnemen, een bank die failliet gaat waardoor je jouw geld kwijt bent en ga zo maar door.
Wij hebben een klaagmuur gecreëerd waar je even lekker mag klagen, want wat is fijner dan je mening geven of delen met anderen.
Op dit doen mensen dit veel op Facebook of beginnen erover op het werk met collega’s of vrienden. Niet iedereen zit daar altijd op te wachten. Daarom is deze klaagmuur een goede uitkomst.
Geef uw mening of laat weten waar u zo van baalt.
Naast dat je lekker mag klagen bij de klaagmuur hebben we ook een Spasimo Facebook, instagram, Google + of linkedin die je kan volgen.
Naast dat je je verhaal kwijt kan wordt je op de hoogte gehouden van financiële nieuwtjes en schandelijke onthullingen en informatie als het gaat om beleggen. Je kunt dus naast je verhaal ook hierop reageren. Als je wil reageren op bestaande berichten, moet je inloggen via een social medium en dan kun je je comment kwijt. Als je iets wil achterlaten op de klaagmuur, kun je dit doen door je naam, email adres, site en onderwerp in te voeren.

 

Plaats een reactie