Home » De transportabele Quingo Flyte is uitverkozen tot scootmobiel van het jaar 2015!

De transportabele Quingo Flyte is uitverkozen tot scootmobiel van het jaar 2015!

De transportabele 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte is door scootmobielpagina verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015! Deze scootmobiel maakt het mogelijk om ook verder van huis mooie tochten te maken met uw scootmobiel. De Quingo Flyte bestaat namelijk naast de scootmobiel ook uit een zogeheten Flyte station. Dit station past zelfs in kleine auto’s en zorgt er samen met een eenvoudige afstandsbediening voor dat uw scootmobiel zelf in en uit de auto rijdt. En dit alles kost u minder dan 60 seconden.

De 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte, met een draagvermogen van 160kg, heeft maar liefst een maximaal bereik van 37 kilometer. Dit kan zelfs uitgebreid worden naar 50 kilometer.

Naast de eenvoudige manier van transporteren en het grote bereik, is de Quingo Flyte tevens veilig, comfortabel en wendbaar. Zelfs in kleine ruimtes kunt u gemakkelijk met deze scootmobiel manoeuvreren, doordat de draaicirkel kort én stabiel is. Dit in tegenstelling tot een 3-wiel scootmobiel die snel kan kantelen wanneer u een foutje maakt. Naast de stabiliteit is deze scootmobiel tevens veilig vanwege zijn Quingo smartbumper. Deze bumper vermindert de schok wanneer u een botsing zou maken en zorgt er tevens voor dat de carrosserie van uw scootmobiel beschermd wordt tegen beschadiging. Het comfort van de scootmobiel ontstaat door de verhoogde zitpositie, verstelbare voetsteunen én grote beenruimte. Dit laatste in tegenstelling tot een 4-wiel scootmobiel waarbij de beenruimte beperkt is.

De QuingoFlyte is ten slotte niet alleen zelf goed te vervoeren, je kunt ook mét de Quingo Flyte heel gemakkelijk spullen vervoeren. Deze scootmobiel heeft namelijk veel bagagemogelijkheden in de vorm van twee grote winkelmanden en een afsluitbare bagageruimte.

Kortom de Quingo Flyte bezit zoveel kwaliteiten dat hij verkozen is tot scootmobiel van 2015!

 

Plaats een reactie