Home » Nieuwssites VWI

Nieuwssites VWI

Hoe verantwoord te beleggen, dat is de nieuwssite die wij aanbieden. We zijn geheel onafhankelijk en stellen als doel om nieuws omtrent verantwoord investeren te geven. Dat doen we voor mensen om allerlei niveau’s en volledig kostenloos omdat wij het niet meer nodig hebben en graag onze kennis willen delen.

Er zijn massa’s goede en hele slechte investeringen, welke wat zijn en of het bij je past is een afweging die je in alle rust moet nemen. Zo heeft een partner van me wel eens snelle beslissing moeten nemen waardoor hij in een zucht en een steun een paar ton aan euro’s verloor. Heel erg zonde natuurlijk en bent u van uzelf al een twijfelaar dan raden wij u ook zeker aan om te investeren in lange termijn beleggingen. Dat kan bijvoorbeeld vastgoed zijn maar ook groenfondsen zijn dat soort lange termijn investeringen. Korte termijn is op dit moment een staatobligatie en natuurlijk de beursen op short.

wat ook veel gebeurd tegenwoordig zijn investeringen in voorwerpen waar ook een gebruikersgenot aan vast zit neem ijvoorbeeld een mooi exlusief schilderij of een oldtimer die wellicht ook nog dor de jaren zelf gemonteerd is.

kortom veel mogelijkheden maar er zitten altijd valkuilen rede temeer om onze site te bekijken aap vwi

Plaats een reactie