Home » Knallend het nieuwe jaar in met je evenement

Knallend het nieuwe jaar in met je evenement

Deze tijd is de perfecte tijd voor een evenement. Wie wil er nu niet knallend het nieuwe jaar in. Een evenement helemaal in de stijl die jij wilt is dan natuurlijk de allerbeste optie. Een evenement is echter zoveel geregel, dat je al snel in de stress schiet. Je wilt natuurlijk alles perfect doen, want een evenement is een enorme investering die je ook wat moet opleveren. Door middel van deze blog leg ik je alles uit over waar je op moet letten wanneer je knallend het nieuwe jaar in wilt gaan bij een toffe evenementenlocatie.

De datum

Wanneer je een bedrijfsevenement of personeelsfeest gaat organiseren, moet je natuurlijk wel even rekening houden met het feit dat veel mensen in de eerste maanden van het nieuwe jaar net even wat meer vrij nemen dan in de rest van het jaar. Het wintersport seizoen is in volle gang en dat zorgt er natuurlijk voor dat mensen vrij nemen van hun werk. Wanneer je de ‘no show’ op je evenement wilt beperken is het daarom verstandig om even naar de HRM afdeling te lopen en inzage te vragen in de vakantie aanvragen van jouw collega’s.

Catering

Zeker aan het begin van het nieuwe jaar zitten mensen nog vol in hun goede voornemens. Dat betekent dat niet iedereen weer volop aan de snacks en alcohol wilt gaan. Hou hier dus rekening mee, probeer op de wandelgangen even inzicht te krijgen in welke goede voornemens je gasten hebben en pas hier je catering op aan. Houdt uiteraard ook nog steeds rekening met geloof en allergieën.

Locatie

Zoals altijd is de locatie niet iets dat je zomaar even kunt vergeten. Wanneer je knallend het nieuwe jaar in wilt met je bedrijf is de kans groot dat je net iets meer beeld & geluid nodig hebt. Bekijk goed welke mogelijkheden er zijn binnen de locatie en voor welke opties je extra moet betalen.

Veel plezier!

Wij wensen je heel veel plezier bij het organiseren van je evenement en weten zeker dat het een daverend succes wordt. Zeker wanneer je rekening houdt met deze tips!

Plaats een reactie