Home » Een nieuwe unieke manier van uitnodigen

Een nieuwe unieke manier van uitnodigen

Iedereen kent ze wel de enorm saaie uitnodigingen die af en toe krijgt van mensen voor het zoveelste feestje. Of nog erger die vervelende direct mailing van de postcode loterij over dat jij zomaar een paar miljoen hebt gewonnen. Heel vervelend en iedere keer dat ik naar dit soort uitnodigingen kijk denk ik niet: Zo! Alleen vanwege deze uitnodiging ga ik mij al inschrijven. Of je nu wilt of niet we zijn een beetje blind geworden voor direct mailings via de post. Iedere keer dat ik dat soort dingen in mijn brievenbus zie vallen denk ik, achja het zal allemaal. Gelukig is er tegenwoordig zoveel leukers op de markt.

De video in drukwerk

Je leest het goed! Video in drukwerk. Dit kan in visitekaartjes, ansichtkaartjes en natuurlijk video brochure. Het unieke hierin is dat je echt de aandacht pakt bij de ontvanger. Het is veel meer dan alleen een gedrukt kaartje met wat regels tekst. Het is een unieke vorm van direct mailing waarin de video automatisch gestart wordt wanneer de kaart wordt opengeslagen. Op die manier kun je veel meer opvallen en weet je zeker dat jouw bericht goed wordt opgevangen. Dit soort video in drukwerk kennen we natuurlijk al langer. Onder andere van de bekende video displays in supermarkten en andere winkels. Het toffe aan deze video brochure is dat hij gewoon over de post ontvangen kan worden. En dan weet je zeker dat je even een prive momentje hebt met je ontvanger.

Besluit niet meteen

De aanbieders van dit soort kaarten weten maar al te goed dat zij je echt kunnen overtuigen met dit product en daarom worden er overal gratis samples uitgedeeld. Wel zo handig natuurlijk, dan kun je zien of jij ook overdonderd bent door het effect van een video brochure.

Plaats een reactie