Home » Personeelsfeest; dat kan eerst een boel stress opleveren

Personeelsfeest; dat kan eerst een boel stress opleveren

Een personeelsfeest is op de dag zelf hartstikke fantastisch, dat kan ik natuurlijk niet ontkennen. Het enige probleem is echter dat de aanloop naar de dag van het personeelsfeest enorm stressvol kan zijn. Je moet echt met verschrikkelijk veel zaken rekening houden en dat kan logischerwijs zorgen voor een boel kopzorgen. Ik probeer jou in deze blog een aantal tips te geven waarop dit een stuk beter en gemakkelijker zou moeten gaan. Deze blog zou alles dus voor een groot deel moeten kunnen versimpelen en dat zou resultaatgerichte consequenties moeten en kunnen hebben. De grote vraag is echter: ‘waar moet je dan precies rekening mee houden?’

Catering

Personeelsfeest organiseren? Dan moet je sowieso goed nadenken over de catering van je personeelsfeest. Afhankelijk van het aantal bezoekers, kunnen de kosten voor drankjes en hapjes een boel extra kosten opleveren. Wanneer je dit wilt beperken zou je bijvoorbeeld kunnen werken met drankbonnen. Hiermee kun je de kosten beperken of in ieder geval inzichtelijk maken.

Denk na over uitloop

Een evenementenlocatie boek je over het algemeen op basis van dagdelen van vier, acht of 12 uur. Dit betekent dat je betaalt voor deze uren. Uitloop kan zorgen voor een boel extra kosten. Bespreek van te voren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot uitloop. Allicht is uitloop niet alleen niet gewenst qua kosten, maar is het ook helemaal niet mogelijk.

Succes

Ik wens je ontzettend veel succes met het organiseren van een succesvol personeelsfeest op een externe locatie en hoop dat je wat aan de tips uit deze blog hebt gehad.

Plaats een reactie