Home » Tissot

Tissot

Tissot

Tissot is een prachtig horlogemerk dat tot de Grote Vijf van Zwitserland behoort. Het merk is in 1853 opgericht en staat bekend om de hypermoderne en vooruitstrevende technieken die zijn toepast op haar horloges. Een typisch voorbeeld van deze vooruitstrevende technieken is de Touch Collection; deze collectie bestaat uit horloges die beschikken over een touchpanel en deze horloges kunnen worden gebruikt als onder andere barometer, altimeter en thermometer. Ook kunnen ze als kompas dienen. Kijk snel in onze webshop als u meer wilt weten over deze hypermoderne, multifunctionele horloges!

 

Wat hebben wij te bieden?

Bij Juwelier Van Willegen zijn we official dealer van Tissot. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend veel horloges van dit fantastische merk in huis hebben en dat u bij ons absoluut aan het juiste adres bent als u op zoek bent naar een horloge van Tissot. We hebben vele collecties van Tiisot in ons assortiment, welke onderling veel van elkaar verschillen. Deze collecties hebben stuk voor stuk hun eigen kenmerken en voordelen. De Touch Collection is een van deze collecties, maar we hebben nog veel meer collecties in ons aanbod. Een aantal voorbeelden:

 

  • T Sport
  • T Classic
  • T Lady
  • Heritage Collection

 

Kijk snel in onze webshop als u meer wilt weten over deze collecties. In onze webshop kunt u ons volledige assortiment bekijken, alsmede aanvullende details en specificaties. Zodoende kunt u goed oriënteren en op de juiste manier bepalen welk horloge voor u geschikt is. Dit is natuurlijk ook wel nodig, aangezien een horloge van Tissot geen kleine aankoop is.

 

Als u hulp nodig heeft of vragen heeft kunt u uiteraard te allen tijde bij ons terecht. We hechten veel waarde aan klantvriendelijkheid en daarom staan we altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

 

Kijk snel op onze website als u meer wilt weten!

Plaats een reactie