Home » Je auto kun je ook gratis verkopen

Je auto kun je ook gratis verkopen

autogratis-verkopen
Auto verkopen zonder kosten

Als je een auto wilt verkopen dan kost dit je snel al een paar tientjes. Een groot deel van de auto’s worden namelijk via betaalde advertenties verkocht. Een basisadvertentie kost je al snel 25 Euro. Vaak worden er extra’s aangeboden om de advertentie in de schijnwerpers te krijgen om zodoende nog meer op te vallen. Deze extra’s kosten ook allemaal geld.

Je kunt ook gratis je auto verkopen en dan bedoelen we niet een gratis advertentiesite waar je geen bezoekers trekt. We hebben het hier over een autoveiling welke je een gratis voorstel doet. Jij beslist of je het een goed voorstel vind en betaald helemaal nergens voor.

Een autoveiling, niet allemaal overigens, kan je auto gratis en vrijblijvend opnemen in de veiling waar autobedrijven op kunnen inloggen. Deze autobedrijven kunnen zodoende een bod uitbrengen op je auto. Bevalt het bod je dan kun je meteen over gaan tot verkopen. Dit kan met een muisklik. Bevalt het bod je niet dan ook even goede vrienden. Of je de auto nu wel of niet verkoopt via deze weg, kosten zijn er niet. Ook het bod is gratis en vrijblijvend dus je hebt niets te verliezen. Er zijn meerdere autoveilingen op de markt en niet allemaal zijn ze kosteloos. Lees daarom de kleine letters. Deze site kun je bijvoorbeeld wel gebruiken voor een gratis bod op je auto: gratis auto verkopen

duim-omhoogWaarom betalen als het ook gratis kan. Een autoveiling heeft meer voordelen ten opzichte van een advertentiesite. Het is snel en je wordt niet lastig gevallen met handelaren die je auto voor een prikkie willen hebben. Je krijgt namelijk alleen het hoogste bod te horen. Ook hoef je zelf geen verkoper uit te hangen en moeite te doen. Geen vreemde mensen aan de deur en niet zelf naar een postpunt waar je de auto over moet laten schrijven. Tot slot wordt het bedrag meteen aan je uitbetaald met echt geld. De wegenbelasting wordt automatisch stopgezet en het verschil wordt automatisch teruggestort door de belastingdienst. Makkelijker kan het niet. Ga jij het ook uitproberen?

Plaats een reactie