Home » Wat kun je met RVS kisten?

Wat kun je met RVS kisten?

Een vrachtwagen heeft over het algemeen geen klagen over het aantal vierkante meter dat beschikbaar is om producten mee te nemen, immers daar is hij voor ontworpen en gebouwd. Toch kan het soms lastig zijn om producten mee te nemen in een vrachtwagen. Nee, waarschijnlijk denk je verkeerd ik heb niet over convoi exeptcionel. Ik heb het juist over het tegenovergestelde: kleine spulletjes die geen onderdeel uitmaken van de vracht, maar die wel altijd meegenomen moeten worden. Denk dan bijvoorbeeld aan gereedschap, handschoenen, werkkleding, pionnen, spanbanden of sneeuwkettingen. Deze kleine spullen kun je niet in de laadruimte van de vrachtwagen kwijt. Hier gaan ze schuiven en dat kan betekenen dat de vrachtwagen beschadigd raakt. Daarnaast is het niet mogelijk omdat de vrachtwagen vol staat met vracht.

 

Je kunt in dit geval gebruik maken van stevige rvs kisten. Rvs kisten zijn ideaal in dit geval. Je kunt namelijk rvs kisten laten installeren aan de onderkant van een trailer. Hier is vaak veel ruimte over, tussen de trailer en de weg. Hier kun je dus makkelijk een of twee rvs kisten laten installeren. Je bent dan verzekerd van extra ruimt, voor de kleine spullen. Het voordeel van de spullen opbergen aan de buitenkant van de vrachtwagen is dat niets mee de cabine in genomen hoeft te worden. Zo blijft de cabine netjes en schoon, zonder rondslingerende spullen.

 

De beste RVS kisten vind je bij Gepro Box. Gepro Box is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en installeren van kisten op vrachtwagens, trailers of bedrijfsauto’s. De mogelijkheden voor de kisten zijn haast eindeloos. Je kunt er bij Gepro Box zelfs voor kiezen om RVS kisten op maat te laten maken! Zo voldoet de kist altijd aan alle eisen die je stelt. Neem snel een kijkje op de site van Gepro Box om erachter te komen wat de mogelijkheden zijn voor jouw rvs kisten!

Plaats een reactie