Home » Stevige kisten!

Stevige kisten!

 

Kisten van aluminium zijn in veel gevallen erg handig. Welnu dit stuk gaat over het nut van aluminium kisten op vrachtauto’s, opleggers, bedrijfsauto’s en zelfs transportboten.

 

Je kent het vast: losse spullen liggen overal. Handschoenen voor wanneer je moet uitladen, pionnen voor wanneer je een reparatie moet uitvoeren, gereedschap of sneeuwkettingen voor om de wielen van je vrachtwagen. Al deze spullen kun je gemakkelijk, overzichtelijk en snel opbergen in aluminium kisten. Aluminium kisten zijn hier zo geschikt voor omdat ze erg licht zijn, overzichtelijk zijn in te delen en omdat ze volledig volgens jouw wensen gemaakt kunnen worden voldoen aluminium kisten aan al jouw eisen!

 

Er zijn verschillende soorten van de aluminium kist. Zo heb je stevige disselbakken die over de gehele breedte van de trailer geïnstalleerd kunnen worden. Er bestaan ook aluminium onderbouwkisten. Deze kisten worden geïnstalleerd onder trailers en vrachtauto’s. Hier dienen de aluminium kisten als de ideale opbergplek voor spullen die je alleen buiten de auto nodig hebt. Denk ook hier bijvoorbeeld aan sneeuwkettingen, gereedschap of veiligheidsmateriaal. Er bestaan als laatste ook nog opbouwkisten. Deze kisten kunnen op trailers, kranen of andere soort auto’s geïnstalleerd worden. Zo kun je bijvoorbeeld spanbanden, gereedschap of een console meenemen zonder dat je ze in de cabine hoeft te leggen.

 

Hét bedrijf voor (aluminium) kisten is Gepro Box Gepro Box beschikt over een hele goede webshop. Hier vind je alle soorten en maten kisten die je kunt bedenken. Toch kan het voorkomen dat de gewenste kist er niet bij staat, of dat je toch graag iets anders wilt zien. Neem in dat geval eens contact op met Gepro. Ze kunnen zelfs kisten op maat maken. Zo ben je ervan verzekerd dat je kist aan alle eisen voldoet! Zo kun je kiezen voor een andere sluiting, een ander formaat of een andere indeling dan de ‘standaard’ kisten van Gepro! Neem snel eventjes een kijkje op de site van Gepro Box!

Plaats een reactie