Home » Tot 2020 veel autocursisten

Tot 2020 veel autocursisten

Volgens trends van het Centraal Bureau voor de Statistiek is te zien dat tot 2020 het aantal 18-jarigen blijft toenemen. Wanneer je een rijschool Den Haag hebt is dit goed nieuws: meer cursisten! Er is op dit moment zelfs een tekort aan rij instructeurs. Concurrenten kapen zelfs rij instructeurs weg bij elkaar en dit gebeurt dagelijks. Wanneer je als rijschool graag online je doelgroep wil bereiken dan gebeurt dit door de concurrenten vooral via Facebook op dit moment. Een kleine groep rijscholen gebruikt op dit moment nog Twitter en nog minder rijscholen gebruiken Instagram.

Als je gaat kijken naar welke lesauto merken het meest gebruikt worden is dit is Volkswagen. Verder zijn Opel en Mercedes ook populaire automerken waarin veel gelest wordt. Mensen kijken ook steeds vaker naar de prijs in plaats van naar de kwaliteit wanneer ze op zoek zijn naar een juiste rijschool Den Haag.

Rijschool Den Haag
Op zoek naar een goede rijschool Den Haag? Bij Meerzicht & Van Maanen in Zoetermeer is veel mogelijk! Bij deze rijschool kan je al beginnen met lessen vanaf 16,5 jaar. Er worden lessen aangeboden zowel voor handgeschakelde auto’s als voor automaten. Als je een goede chauffeur wil worden moet je zeker een goede opleiding volgen! Bij ons is er het voordeel dat je gelijk leert hoe je in de drukke stad kan rijden en hier door kan je op elke plek goed rijden in Nederland. Verder kan je bij ons ook theorielessen volgen in ons theoriecentrum. Doordat het binnenshuis gehouden wordt is het erg persoonlijk en is de kans op slagen groter. Voor mensen met faalangst hebben wij een speciale oplossing! We hebben bij Meerzicht & Van Maanen een speciale simulator staan waar bepaalde vaardigheden alvast in geoefend kunnen worden. Wanneer je deze vaardigheden alvast onder de knie hebt ga je veel zekerder de weg op.

Plaats een reactie