Home » Feest compleet met plastic wijnglazen

Feest compleet met plastic wijnglazen

Vind jij het ook zo leuk om een feestje te geven? Heerlijk gezellig met vrienden en familie borrelen en genieten van het samen zijn. Of juist om een mijlpaal te vieren, zoals een jubileum, verjaardag of gewoon zomaar. Eigenlijk zou je elke aangelegenheid wel aan kunnen grijpen om een feestje te geven. Het is natuurlijk geweldig om samen te zijn en te genieten van de mensen om je heen. Een lekker hapje en een borreltje erbij maakt het helemaal compleet. Met elkaar goed eten en drinken is natuurlijk super leuk, maar dan… Als iedereen naar huis gaat, zit jij nog met een berg afwas. Waarschijnlijk heb je daar geen zin meer in na een avond lang borrelen. Gelukkig kunnen plastic wijnglazen een uitkomst bieden.

 

Hippe plastic wijnglazen

Ik hoor je denken: plastic wijnglazen? Ja, inderdaad! Tegenwoordig zijn het al lang niet meer van de saaie, simpele plastic glaasjes op een stokje. Er zijn nu juist hele hippe plastic wijnglazen te vergkrijgen. De wijnglazen zijn er in leuke kleurtjes en met mooie details. De antieke barok wijnglazen die jouw oma in de kast heeft staan, zijn er nu dus ook in plastic varianten met geweldig leuke kleuren. Je kunt dus zelfs een kleurthema geven aan jouw feest. Zo heb je bijvoorbeeld alle details in het blauw, roze of groen. Maar het grootste gemak is nog, dat wanneer de feestvreugde is afgezwakt, jij de plastic zak er bij kunt pakken en alle plastic afwas er in kan smijten. Opgeruimd staat netjes en hoef je de volgende ochtend niet de zooi op te ruimen.

 

Daily Style

Vraag jij je af waar je deze hippe plastic wijnglazen kunt kopen? Dan moet je bij Daily Style zijn! Met meerdere winkels in Amsterdam, maar ook via de webshop, kan jij al jouw feestinkopen doen. Wacht niet, want vandaag besteld is morgen in huis.

Plaats een reactie