Home » Bijzondere lifestyle trends 2019

Bijzondere lifestyle trends 2019

In 2019 gaan we weer veel veranderingen zien op mode gebied, wij lichten de meest opvallende trends voor je uit! Allereerst zien we dat mode steeds minder aan seizoenen gebonden gaat zijn. Veel mode items kunnen vanaf nu het hele jaar door gedragen worden. Daarnaast zien we dat de formule modetrends nog steeds door zullen zetten. Denk bijvoorbeeld aan nette jassen die vroeger op de werkvloer veel gedragen werden en in sommige sectoren nog steeds.

Horloge wordt steeds meer als fashion item gezien
Het horloge wordt de komende tijd steeds meer als mode item gezien. Waar horloges eerst alleen een luxe accessoire waren dat vaak gedragen werd met bijvoorbeeld galafeesten, zien we nu steeds vaker dat een Frederique Constant gedragen wordt op casual momenten zoals gewoon naar je werk. Daarom zien we wel dat horloge aanbieders zoals Frederique Contant steeds vaker goedkopere collecties gaan aanbieden die ook vaker gedragen kunnen worden. We zien dan ook dat horloges steeds minder vaak een luxe uitstraling hebben, maar steeds vaker bijvoorbeeld felle kleuren in de band of het klokje hebben. Er wordt steeds meer aangeboden op het gebied van horloges en alle horlogemerken doen hieraan mee.

Spiegels zowel voor de interieur als mode industrie
We zien steeds vaker dat spiegels multifunctioneel gebruikt worden zowel in de mode als in de interieur industrie. Zo worden spiegels steeds vaker verwerkt in meubelstukken of krijgt de spiegel een lichtgevende functie. Daarnaast zien we dat duurzame materialen steeds meer te zien zullen zijn. Deze materialen zullen ook verwerkt worden in de gladiatorschoenen die jaren geleden in de mode waren, want raad eens: deze trend komt weer terug in 2019! En nu zijn de schoenen minder basic dan de vorige keer dat ze in de mode kwamen, want er zitten veel meer tierlantijntjes in verwerkt waaronder de spiegel waar we het net over hadden. De schoenen maken je outfit echt af en geven een leuke touch! Welke trend is jouw favoriet?

Plaats een reactie