Home » Modetrends van 2019

Modetrends van 2019

In 2019 komen er weer nieuwe dingen in de mode. Wij bespreken de opvallendste modetrends voor 2019. Allereerst zien we steeds meer tweed terugkomen dit seizoen. We gaan dit veel zien in jassen en lange vesten bijvoorbeeld. Daarnaast zien we steeds meer dierenprints langskomen in het modebeeld van de komende tijd. Denk bijvoorbeeld aan panterjasjes of panterjurkjes. Een ander mode item dat we komend seizoen gaan zien, zijn de klassieke gebreide truien. De truien zijn wijder dan vroeger en worden gecombineerd met rokjes of strakke broeken. We zien daarnaast ook steeds meer grote oversized truien in het modebeeld. Deze worden vaak als jurkjes gedragen met bijvoorbeeld een panty of legging eronder. Daarnaast komen Noorse truien ook in de mode, denk aan rendierpatroontjes of geblokte patronen. En dan het liefst ook zo wijd mogelijk.

Horloges komen meer in de mode
Wat we in 2019 ook zullen zien is dat Rado horloges steeds meer in de mode komen. Het is dan vooral in de mode om kleine subtiele horloges te dragen of juist felgekleurde horloges. Horloges worden steeds meer gezien als mode-item en als de eyecatcher van je outfit. Denk bijvoorbeeld aan een simpel zwart jurkje en dan gecombineerd met een felgekleurd horloge is je outfit pas echt af.

 

Kleuren voor 2019
De kleuren die het meest in de mode komen zijn kleuren uit de jaren tachtig en negentig. Dit zijn bruine, oranje en paarse kleuren. En ze mogen allemaal met elkaar gecombineerd worden. Daarnaast zien we dat rokken tot de kuit inkomen, maar dan wel gecombineerd met hoge laarzen zodat het mooi samenkomt. Als printje mag je ruiten uitkiezen, denk aan de Schotse ruitjes. Je gaat ze volgend jaar overal zien terugkomen. Weet jij al welke trend jouw favoriet is en welke trend jij zelf wil gaan volgen volgend jaar? Bereid je vast voor en zoek alvast de kledingstukken die jij wil gaan inslaan.

Plaats een reactie