Home » Vakkundig schoonmaakbedrijf Dordrecht

Vakkundig schoonmaakbedrijf Dordrecht

Bent u ook een ondernemer die waarde hecht aan het maatschappelijke en duurzaamheid? Hecht u waarde aan professionaliteit, vakkundigheid en kwaliteit? Uiteraard doet u dat. SVP Schoonmaak doet dat ook. Dit schoonmaakbedrijf Dordrecht is voor u de beste keuze voor schoonmaak en onderhoud aan uw gebouw(en)!

Kernwaarden

SVP Schoonmaak, schoonmaakbedrijf Dordrecht, is actief binnen verschillende branches. Zo kunt u denken aan Automotive, kantoor ruimten, onderwijs instanties, de zorg, wooncomplexen, haven en industrie branches. Zij zijn gespecialiseerd binnen deze branches vanwege hun diverse aanpak. Zeker geen eentonige partij. Wel toonaangevend. Zij staan voor kwaliteit, socialiteit, professionaliteit en vakkundig te werk gaan.

Het personeel wordt gescreend, geselecteerd en zijn gediplomeerd. Zij zorgen er namelijk keer op keer voor dat uw personeel een schone werkplek heeft, een fris uitziend gebouw heeft en uw klanten een goede uitstraling kan geven als zij u bezoeken.

Keurmerk

Schoonmaakbedrijf Dordrecht, SVP Schoonmaak is naast de vele waarden die zij hechten aan hun schoonmaak ook gecertificeerd om dit te bevestigen. Zo hebben zij het OSB keurmerk, bestaand uit de NEN 4400-1 norm en een VCA keurmerk.

Sociaal

SVP Schoonmaak is op sociaal gebied ook erg actief. Hieraan wordt binnen het bedrijf waarde gehecht. Zo is het bij hen een vereiste dat het personeel vriendelijk is en behulpzaam. Dat niet alleen, zij zijn ook maatschappelijk actief. Zo hebben zij recentelijk met hun team gefietst voor ‘St. Vrienden van Sophia Kinderziekenhuis’. Door mee te doen aan deze actie hebben zij geld ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Zij hebben met de bijdrage meegeholpen aan het onderzoek voor behandeling tegen de vreselijke diagnose van sikkelcelziekte bij kinderen.

Contacteren

Het is duidelijk dat hiermee bevestigd wordt dat SVP Schoonmaak een verantwoordelijke partij is en uiterst geschikt voor uw schoonmaak en onderhoud werkzaamheden. Bent u geïnteresseerd? Neem dan snel contact op via de website, hier vindt u tevens meer informatie en contactgegevens!

Plaats een reactie