Home » Klus of verbouwing laten uitvoeren

Klus of verbouwing laten uitvoeren

boormachine hout borenWoning opknappen of verbouwen? Neem dan contact op met een goed klusbedrijf! Klusbedrijf Rudigro helpt je graag verder, zowel doordeweeks als in het weekend. Niet iedereen wilt de sleutel afgeven en is er liever zelf bij wanneer de vakmannen aan de slag gaan. Rudigro begrijpt dit en is daarom ook in het weekend beschikbaar. Ook in het weekend kunnen er vervelende situaties ontstaan zoals een lekkage of verstopping, en dan is het fijn dat je ook iemand kunt bereiken.

 

Klussen van groot tot klein

Je kunt voor zowel grote als kleine klussen terecht bij klusbedrijf Rudigro, dus of je nu een lamp opgehangen wilt hebben, of je zolderetage wilt omtoveren tot prachtige luxe slaapkamer… Bij Rudigro ben je aan het juiste adres!

 

Zolderruimte omtoveren tot slaapkamer

Bouwbedrijf Rudigro kan iedere klus van A tot Z voor je regelen. Heb je als voorbeeld een zolderruimte waar je nauwelijks in kunt staan, dan is het in de meeste gevallen mogelijk om hier een bruikbare slaapkamer van te maken. Eerst zal de ruimte hoger gemaakt moet worden, en dat kan door het plaatsen van een dakkapel met verhoogde nok.

 

Geld verdienen door te isoleren

Wist je dat je geld kunt verdienen door de woning beter te isoleren? Het klinkt misschien raar maar het is waar. Door de isolatie te verbeteren kun je op jaarbasis vele honderden euro’s besparen, en de euro’s die je niet meer aan de energiemaatschappij hoeft te bepalen, verdien je dus terug. Veel mensen verdienen de investering in enkele jaren volledig terug dus in feite kun je stellen dat het isoleren van je woning gratis kan! Benieuwd hoeveel geld jij kunt besparen? Neem dan vrijblijvend contact op met Bouwbedrijf Rudigro!

 

Vakmanschap is goud

Bij Bouwbedrijf Rudigro ben je in een keer klaar en hoef je geen andere partijen in te schakelen om de klus te klaren. Je hebt één contactpersoon die alles regelt. Bovendien weet je vooraf precies hoeveel tijd de klus gaat kosten, en wanneer je weer uit de rommel bent. Er komt gratis en vrijblijvend iemand langs om de mogelijkheden te bespreken en een gratis prijsofferte op te maken. Zonder kosten weet je dus precies wat de klus gaat kosten.

Rudigro is thuis in elektra, stucen, metselen, timmeren, water en leidingwerk, kleine en grote verbouwingen, vloeren leggen, isoleren, dakwerken waaronder het plaatsen van dakramen en dakkapellen, en renovatiewerkzaamheden waaronder het renoveren van de badkamer of het slopen en plaatsen van een nieuwe keuken.

Bouwbedrijf Rudigro is gevestigd in Veenendaal en voert grote en kleine klussen uit in de omgeving van provincie Utrecht. Neem vrijblijvend contact op om gratis en vrijblijvend alle wensen te bespreken.

Plaats een reactie