Home » Nieuwe keuken kopen? Ga eerst naar een keukenadviseur!

Nieuwe keuken kopen? Ga eerst naar een keukenadviseur!

⭐⭐⭐⭐⭐ Wil je een nieuwe keuken kopen, dan is het slim om contact te zoeken met een keukenadviseur. Waarschijnlijk heb je al prima een idee hoe je nieuwe keuken eruit moet gaan zien, toch is een keukenadviseur dé persoon die je het beste kan adviseren. Een keukenadviseur krijgt dagelijks te maken met uitdagingen om een ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen en is daar super handig in. Daarnaast weet de keukenadviseur als geen ander wat er allemaal mogelijk is, welke materialen er beschikbaar zijn, welke kleuren goed bij elkaar passen, en welke attributen wel of niet te kiezen wanneer er een krap budget aan de orde is. Kortom, maak eerst een afspraak met een ervaren keukenadviseur voordat je op keuken gaat kopen.

 

Budget keuken kopen

Een keuken kopen kan voor ieder budget. Of je nu veel of weinig geld te besteden hebt… je kunt altijd een leuke en mooie keuken kopen. Of de keuken mooi wordt, ligt vaak aan de kleurencombinatie en gebruikte materialen. Ook dat kan goedkoop! Bovendien hoef je niet naar IKEA toe om daar je keuken te kopen, en heb vervolgens zelf thuis in elkaar te schroeven want er zijn ook keukenwinkels die voor hetzelfde geld net zo’n mooie keuken kan leveren. IKEA heeft in de loop der jaren het imago opgebouwd goedkoop te zijn, maar die tijden zijn veranderd. Tuurlijk kun je voor weinig geld wat leuks kopen, maar je moet hem wel zelf in elkaar zetten, en als je daar niet handig genoeg in bent loop je de kans dat het resultaat minder is dan gedacht. Bij een keukenwinkel koop je geen bouwpakketten maar kant en klare kasten waarbij je hooguit nog het front en scharnieren op moet monteren. De basiskast zelf zit al in elkaar gemonteerd waardoor alle hoeken in 99% van de gevallen 90 graden zijn en de kast kaarsrecht is.

 

Gratis keukendesign

Een keukenadviseur hoeft geen geld te kosten. Dat bewijst KeukenMatch uit Sittard (Limburg). KeukenMatch is een echt familiebedrijf welke nog de tijd voor je neemt. Onder het genot van een heerlijk kop koffie worden alle wensen besproken, en een plan op maat gemaakt. Maak bij voorkeur wel een afspraak vooraf zodat ze alle tijd voor je kunnen nemen!

Plaats een reactie