Home » Tropisch Hardhout ecologisch verantwoord aanschaffen!

Tropisch Hardhout ecologisch verantwoord aanschaffen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het aanschaffen van ecologisch verantwoord tropisch hardhout? Dan bent u bij GWW Houtimport aan het juiste adres! Hun specialisatie ligt bij het duurzaam importeren van hout. Zij zijn hierin dan ook een erg betrouwbaar partner voor grond-, weg- en waterbouw bedrijven in onder andere Nederland.

Zij zijn dan ook voor u een betrouwbaar partner voor het importeren van tropisch hardhout. Hun hout is tevens ook van duurzame afkomst. Het bedrijf is FSC en PEFC gecertificeerd waarmee zij hun kwaliteit waarborgen en duurzaamheid aantonen. Uiteraard betreft dit niet alleen het ecologische belang van hout import. Hierbij hoort ook dat de rechten van de lokale bevolking in acht genomen worden en gerespecteerd worden.

Tropisch Hardhout

Het houtsoort biedt vele voordelen ten opzichte van andere houtsoorten. Zo biedt het tropische hardhout een vele malen langere levensduur indien correct verwerkt. Het tropisch hardhout kan op zijn minst maar liefst 25 jaar meegaan! Tevens vereist het hout weinig onderhoudt wat resulteert in economisch voordeel ten opzichte van andere materialen.

Daarnaast draagt u ook bij aan duurzame houthandel. Hierbij levert u uw bijdrage aan de wereld en onze natuur waar wij zorg voor moeten dragen. U bent dus niet alleen zelf geholpen maar ook de wereld en onze natuur!

GWW Houtimport

Al het hout dat GWW Houtimport verhandelt is gecertificeerd naar de richtlijnen van de FSC en PEFC. Dit betekend dat het hout duurzaam geproduceerd en geïmporteerd wordt. Ook worden hierbij de rechten van lokale bevolking gerespecteerd en nageleefd. Zo hoeft er niemand hieronder te lijden, ook de natuur niet! Ditzelfde geldt voor het tropisch hardhout van GWW Houtimport, zij hechte namelijk veel waarde aan de strikte richtlijnen. Ze streven er dan ook dag in dag uit naar deze na te leven.

Ook hebben zij hun eigen opslag in Lopik, zo kunnen zij u snel en kwalitatief van dienst zijn. Ook biedt dit ruimte tot het uitvoeren van aanpassingen, speciaal voor u en uw project!

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van tropisch hardhout bij GWW Houtimport? Bezoekt u dan gerust eens hun website of bel even, zij staan u graag te woord!

Plaats een reactie