Home » Schoonmaakbedrijf Schiedam: Zorgeloos schoon

Schoonmaakbedrijf Schiedam: Zorgeloos schoon

Tegenwoordig leeft iedereen op de tijd, maar waar is de tijd soms gebleven? De tijd gaat snel op een werkdag en dat terwijl je nog zo veel meer tijd nodig hebt voor wat je allemaal moet doen. Tijd steken in de schoonmaak of het controleren van schoonmakers is dan wel het laatste wat je prioriteit heeft. Wel is dat iets erg belangrijks. Klanten zien aan de uitstraling van een pand al erg veel. Let het bedrijf op detail en is alles tot in de puntjes verzorgd? Of laat een bedrijf het er bij zitten. De eerste indruk is belangrijk en daarom ook de schoonmaak en uitstraling van een pand.

SVP schoonmaakbedrijf Schiedam wil dit allemaal voor u uit handen nemen. Zij doen alle schoonmaakwerkzaamheden, reinigingen en al het onderhoud in de omgeving Schiedam. U kunt het zo gek niet bedenken. Dit doen zij niet alleen in Schiedam, maar ook in Delft en omstreken. Eigenlijk kunt u zeggen dat zij dit door heel Nederland doen.

Met 150 specialistische schoonmakers realiseren zij de beste projecten en werken zij door heel Nederland bij fantastische bedrijven. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en met de Rotterdamse mentaliteit is het samenwerken ook altijd fijn.

 

Wat doet SVP schoonmaakbedrijf Schiedam

Door met allerlei bedrijven samen te werken, weten zij van alle schoonmaakwerkzaamheden af. SVP schoonmaakbedrijf Schiedam werkt vooral in de volgende branches:

  • Zorgsector: ziekenhuizen en verzorgingshuizen
  • Haven en industrie
  • Automotive
  • Wooncomplexen
  • Kantoren
  • Onderwijs/ scholen

Met allerlei behaalde certificaten kunnen zij dit allemaal realiseren. Om in de hoogte te werken met hoogwerkers voor glasbewassing, is dit zeker nodig.

Contact met SVP schoonmaak

Hebt u interesse in de schoonmaakdiensten van SVP schoonmaak of wilt u meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact op, zij helpen u graag verder!. Ook kunt u voor aanvullende informatie terecht op de website.

 

 

Plaats een reactie