Home » Je onlinediensten regelen bij Tilaa

Je onlinediensten regelen bij Tilaa

We leven in een tijd waarbij de onlinediensten steeds belangrijker worden en ook steeds meer mensen deze diensten gaan afnemen. Het is namelijk erg gemakkelijk dat je jouw bestanden en foto’s kan opslaan op een aparte server die bij je computer hoort. Maar het belangrijke is dat jij zelf controle hebt over deze server. Je kunt zelf bepalen welk besturingssysteem je wilt hebben en wie er allemaal toegang hebben tot je server en dus veranderingen aan kunnen brengen in deze server.

Waar kun je het beste deze dienst afsluiten?

Er zijn veel verschillende bedrijven de deze diensten aanbieden. Het is daarom wel belangrijk dat je goed uitzoekt welk bedrijf het beste in de buurt komt van jouw wensen. Het is namelijk niet fijn als de visie van het bedrijf niet aansluit bij jouw wensen. Een goed alternatief voor zo’n bedrijf is Tilaa. Bij Tilaa kan de klant bijna alles zelf bepalen. Hoe groot wil de klant zijn of haar server hebben? Wanneer wil de klant zijn of haar contract opzeggen? Of wil de klant eventueel een ander soort contract? Bij Tilaa kan bijna alles in overleg bereikt worden.

24/7 SLA

Niet iedereen weet waarschijnlijk wat SLA is. Maar SLA is ondersteuning voor als je problemen hebt met je server. Dan kun je bellen naar de dienst van Tilaa, en zij helpen je op bijna elk moment met het oplossen van het probleem dat je op dat moment hebt. Dit is wel goed voor de klanttevredenheid van het bedrijf. Je kunt op de website kijken voor contactgegevens van Tilaa.

Plaats een reactie