Home » Wat te doen in Delft

Wat te doen in Delft

In Nederland zijn er een aantal plaatsen die heel erg in trek zijn als het gaat om bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam of Rotterdam. Toch zijn niet alleen de grote steden een reden voor bezoek waar. Ook de kleinere steden kunnen heel erg leuk zijn om te bezoeken. Denk eens aan Delft, niet de grootste of bekendste stad. Maar wel een stad met een goede historie, een leuk centrum, en goede plekken om te gaan eten. Ook in de avonduren kun je er met een groep vrienden terecht. In Rotterdam zal het overal wel iets drukker zijn, maar dat betekent niet dat het in Delft niet gezellig is. Kijk bijvoorbeeld eens naar het biercafé. Een gezellige plek waar je wel een avondje kan blijven hangen.

Het biercafé

De naam laat zien waar het tentje voor staat. Een biercafé, niet dat ze daar alleen bier schenken. Maar ze hebben er vele soorten bier, van verschillende merken tot allerlei speciaal biertjes. En ook voor de mensen die er geen bier willen drinken, ze hebben nog vele andere soorten drankjes in het assortiment. In het biercafé wordt ook goed aan de BOB van de groep gedacht, er is zijn ook niet alcoholische drankjes die geschonken worden.

Bij een biertje hoort traditioneel een bitterbal. En dus ook voor een lekker hapje zit je goed bij het Biercafé in Delft. Overweeg dus eens om de grote stad een keertje links te laten liggen en gezellig naar de leuke stad Delft te komen. De mensen in het biercafé staan je met een vrolijk gezicht op te wachten.

Mogelijkheden

Ben je nu niet zo’n avondmens, maar wil je wel de stad Delft bekijken? Ook dan is het mogelijk om bij het biercafé plaats te nemen voor een heerlijke lunch. Wil je gewoon een kop koffie met een gebakje, ook dan zit je hier goed. Zien wij jou binnenkort in Delft?

Plaats een reactie