Home » Een auto hebben is een dure hobby

Een auto hebben is een dure hobby

Op een gegeven moment kom je op een leeftijd dat je denkt, ik wil een auto. En dat is een zeer leuke gedachte om te hebben. Je gaat lekker op zoek naar een auto die bij je past. Er staan er namelijk ontzettend veel te koop. Als jongen zijnde wil je graag een wat een sportievere auto, en als meisje wil je graag een wat leukere auto die het vooral goed doet. In beide gevallen is een auto hebben een dure hobby. Je eerste auto is vaak een wat oudere auto en die moet elk jaar gekeurd worden, ook bij  schadeauto’s komen er wat hogere kosten bij kijken. En dan hebben we het nog niet over de kosten van een verzekering, belasting en de brandstof. Op het moment van schadeauto’s kunnen er wel sommige kosten gedekt worden die binnen de verzekering vallen.

Schade is vrij snel

Vaak denken mensen, die schadeauto’s, dat hoort niet bij mij, dat overkomt mij niet. Maar onderschat de drukte en de gevaren onderweg niet. Door de drukte die er op de weg is, rijden er ontzettend veel auto’s op een kleine oppervlakte en dus dicht bij elkaar. Een tikje en er zijn schadeauto’s. En daar kan jij ook snel bij horen. Zorg dus voor een goede verzekering voor als je keer een aanrijding hebt en er schadeauto’s zijn.

Verzekering

Op het moment dat je een auto koopt is het verplicht om een verzekering af te sluiten. Dit kan in verschillende vormen. Je kan bijvoorbeeld een verzekering afsluiten dat op het moment dat je een aanrijding hebt en het jouw schuld is de schade van de andere auto vergoedt kan worden. Dit heet een WA verzekering. Je hebt ook een verzekering die alle kosten van de schadeauto’s vergoedt.

Ben je benieuwd naar alle opties, neem dan eens een kijkje op het internet voor de mogelijke reparaties van schadeauto’s

Plaats een reactie