Home » Bowlen Utrecht

Bowlen Utrecht

Het zorgt al decennia lang voor veel vermaak bij groepen mensen. We hebben het dan natuurlijk over Bowlen Utrecht. Deze gelegenheid trekt de hele week mensen naar de bowlingbaan. Dit komt omdat we maar liefst 12 bowlingbanen hebben waarom vol gebowld kan worden. Ook hebben we voor de allerkleinste de zogenaamde junglebanen. Een stoere bowlingbaan waar de aapjes boven hangen. Voor de allerkleinste is dit natuurlijk super leuk. Ook kunt u bij ons terecht voor het fenomeen disco bowlen. Onder het genoegen van heerlijke muziek kunt u genieten van een avond bowlen met lekkere dingen eten. Dit is altijd één groot feest. Veel mensen vinden die ook enorm leuk om te doen.

Compleet in thema bij bowlen Utrecht

Bij bowlen Utrecht kunt u rekenen op en heerlijke avond bowlen. U kunt bij dit bowlen denken aan rook, partylampen, lasers, flatscreens en de beste beats van een DJ. Ook hanger er verschillende beamers waarop u alles kunt volgen. Dit kan dan ook niet anders dan een onvergetelijke avond worden vol gezelligheid, lekker eten en drinken. Dit disco bowlen kunt u elke vrijdag, zaterdag en zondag doen. Het enige is wel dat dit disco bowlen alleen in de late uurtjes te doen is. Vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 01:00. Op zondag begint het s ’middags al. Natuurlijk zorgen we tijdens deze uren voor de lekkerste drankjes en hapjes voor tijdens het bowlen. Kom gewoon een keer bij ons langs en ontdek hoe leuk bowlen kan zijn. We kennen ook de zogenaamde 1-2-3 deal. Hierbij kan men één uur bowlen, twee uur steengrillen, BBq’en of op een hotplate grillen. Hierbij zijn alle consumpties inclusies.

Onvergetelijk

Bij bowlen Utrecht weet u zeker dat u een onvergetelijke avond gaat hebben. Ga daarom direct naar onze website en reserveer een plekje bij een van onze banen.

Plaats een reactie