Home » Escape room Maarssen

Escape room Maarssen

Probeert u maar eens te ontsnappen uit de Escape room Maarssen. Deze puzzeltocht eindigt hopelijk voor u weer buiten. Het klinkt een beetje griezelig maar zo gaat deze escape room echt. Het is maar de vraag over je eruit ontsnap. Voor een leuke middag gaat u naar onze escape room en probeert u de puzzel op te lossen. Het belangrijkste van onze escape room is om samen te werken als het kan. Probeer als een echt team te werk te gaan en ontsnap uiteindelijk uit de kamer. De bedoeling is om alle puzzels in de kamer op te lossen en uiteindelijk als team te ontsnappen. Dit klinkt misschien eenvoudig, maar dit alles moet binnen een uur gebeuren. Als dit niet het geval is dan heeft u hem niet gehaald.

Voor wie is de escape room Maarssen?

De escape room Maarssen is voor iedereen die maar wilt. Dat klinkt eenvoudig he? Maar het meest geschikt is hij voor groepen die aan hun teambuilding moeten werken. Zo gaan er vaak een groep collega’s die samen een hechter team willen worden. Ook komen er groepen vrienden die hun vriendschap ook echt willen testen. Een derde groep is een sportploeg die zeker te weten goed moet samenwerken, willen ze winnen. Het verhaal van The Postoffice gaat als volgt. De zogenaamde John werkt op het postkantoor in de stad, maar op een dag komt hij niet meer thuis. Hij is het laatst gezien in het postkantoor…

Goede recensies

Door de goede recensies die de escape room Maarssen heeft gekregen kunnen wij u deze ook aanbevelen. Wat voornamelijk in de recensies naar voren komt is dat ze aan het begin goede hints kregen waardoor ze hem uiteindelijk op konden lossen. Ook staat er veel dat er verrassende effecten inzaten. Ook het verhaallijn klopt goed. Kom hem testen!

Plaats een reactie