Home » Manieren van afvallen

Manieren van afvallen

Als je om je heen kijkt zijn er vele manieren te vinden om snel af te vallen. Alle manieren beweren ook gezond te zijn, dat is echter niet waar. De ene manier is nog ongezonder dan de andere. Daarbij kom je nadat je het streefgewicht hebt bereikt, vaak weer extra snel aan. Dat komt, omdat als je je gewenste resultaat hebt bereikt je vaak stopt met het volgen van het dieet (zie ook Vrouwen van Rijn).

de blije boterhamOm ervoor te zorgen dat je een blijvend resultaat krijgt, is het belangrijk dat je op een gezonde manier gaat afvallen. Dit doe je door te stoppen met al die ongezonde diëten en op een verantwoordelijke manier te gaan eten. Probeer je niet te laten verleiden door alle ongezonde snacks en eet ook eens wat meer fruit, in plaats van bijvoorbeeld een bakje chips. Om af te vallen hoef je jezelf niet uit te hongeren, als je dat wel doet gaat je lichaam op de reserve stand. Als je dan een keer wat meer eet, zal je lichaam meteen alles opslaan wat het kan om aan de hongersnood te ontsnappen. Hierdoor kom je in een korte tijd veel aan.

Probeer minder sapjes, alcohol en frisdranken te drinken. Hier zitten namelijk veel suikers in die omgezet worden naar vet. Je komt hier dus ongemerkt erg veel van aan.

Verder is het verstandig om veel te bewegen, waardoor je weer veel verbrand. Onthou hierbij wel dat hoe meer je sport, hoe meer honger je krijgt omdat je meer nodig hebt. Blijf dus eten wat je nodig hebt.

Kortom, er zijn veel manieren om af te vallen, maar probeer het op je eigen manier. Afvallen via diëten heeft namelijk weinig tot geen zin en is ook nog eens ongezond.

Plaats een reactie