Home » Mode accessoires, maar dan net even anders

Mode accessoires, maar dan net even anders

Best Origineel Brengt een glimlach op uw gezicht.
Best Origineel. Mode accessoires, maar dan net even anders.

De ideeën om een eigen bedrijf te beginnen had ik al sinds 2009. De daar op volgende 6 jaar vielen er steeds meer puzzelstukjes op zijn plaats. Een privéaankoop van een horloge van skateboardhout, bleek hét ontbrekende puzzelstukje te zijn. In oktober 2015 ben ik samen met mijn vrouw een webshop gestart, genaamd Best Origineel. Wij verkopen mode accessoires, maar dan net even anders.

Wij vinden persoonlijk contact en betrokkenheid belangrijk. Bij webshops vind je dat eigenlijk niet, terwijl het toch kan. Wij hebben betrokkenheid en het gemak van internet goed weten te combineren.

Wij streven er naar om net even andere producten in onze webshop te hebben dan anderen. Bepalend hierbij zijn voor ons het ontwerp, het gebruikte materiaal en de ontwerper. Emotie moet een product hebben, het moet iets met je doen. Een goed product is een product dat een glimlach op uw gezicht brengt, elke keer wanneer u deze ziet of draagt.

Zo’n product is bijvoorbeeld “The Slab”. Het is een horloge van Slim Timber, gemaakt van hergebruikt skateboardhout. Door skateboardhout te gebruiken is dit horloge net even anders dan de andere houten horloges die op internet aangeboden worden. Dit horloge is ook nog eens het eerste houten horloge met een automaat. Door kinetische energie (beweging van je arm) windt deze zich zelf op.

Onze producten zijn te koop in onze webshop en bij Jouw Marktkraam Best. Ook zijn de bestellingen bij Jouw Marktkraam Best af te halen. Voor het versturen van uw bestelling rekenen we geen verzendkosten en de meeste producten passen door de brievenbus. U hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

 

BEST ORIGINEEL

Mode accessoires, maar dan net even anders.

www.bestorigineel.com

Plaats een reactie