Home » Populaire gitaar accessoires

Populaire gitaar accessoires

gitaarversterkerWanneer je een gitaar koopt is het handig om ook accessoires te kopen. Het één kan namelijk niet zonder het andere. Veel gitaristen hebben zo hun eigen ideeën over de meest gebruikte gitaar accessoires. Toch zijn er wel drie gitaar accessoires die kunnen worden gezien als de meeste populaire gitaar accessoires. Over welke gitaar accessoires hebben we het? Nou hieronder wordt het één en ander uitgelegd. Onderstaande accessoires zijn op basis van populariteit gekozen.

Gitaarversterkers

Een elektrische gitaar is geen aanwinst als je geen gitaarversterker hebt. Deze twee zijn namelijk één belangrijk geheel tijdens het gitaar spelen. Een goede gitaarversterker maakt het gitaarspel een stuk beter. Je zult merken dat er veel mogelijkheden zijn bij gitaarversterkers. Mocht je denken een gitaarversterker is voor mij te duur? Wees dan niet getreurd er bestaan namelijk ‘combo gitaarversterkers’. Dit is een versterker en microfoon in één. Al verkrijgbaar voor een paar honderd euro.

Gitaarkoffer

Ben je veel aan het reizen of moet je vaak op podiums optreden? Dan is een gitaarkoffer een goede investering. Waarom? Nou een gitaarkoffer beschermd en vangt stoten op, zodat je gitaar niet beschadigd. Ook is het mogelijk om in plaats van een gitaarkoffer een gitaarhoes te halen. Dit beschermd niet super goed tegen beschadigingen, maar voorkomt wel dat je gitaar onder het stof komt.

Gitaarband

Ben je het zittend gitaar spelen wel een beetje zat of krijg je er rugpijn van? Dan is het ook mogelijk om staand gitaar te spelen. Hiervoor heb je alleen een gitaarband nodig. Deze is bij de bas- en elektrische gitaren vast te zetten aan de hiervoor gemonteerde bevestigingspunten. Nu kun je snel en flexibel gitaar spelen en je hoeft niet continue je gitaar vast te houden. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog een gitaarband met jouw voorkeur!

Net als de gitaren koop je accessoires gewoon eenvoudig online. Het is dan verstandig om eerst te gaan vergelijken, voordat je een definitieve aankoop doet.

Plaats een reactie