Home » Het is altijd feest met confetti shooters

Het is altijd feest met confetti shooters

Confetti shooters zijn geweldig en veelzijdig. Ze zijn leuk voor Nieuwjaar, maar ook voor carnaval of een feestje. Ze vrolijken elke gebeurtenis op en zorgen voor een mooie feeststemming. Dat stemt de mensen die aanwezig zijn vrolijk en schept een fijne sfeer. Zo kun je met goede zin beginnen aan een prachtige feestdag of een geweldig feest.  Genieten staat voorop. De confetti shooters zijn te gebruiken door volwassenen, maar het is voor kinderen ook leuk om deze (onder begeleiding) te mogen gebruiken.

Binnenhuis en buitenhuis

De confetti shooters zijn enorm veelzijdig. Ze zijn zowel binnenhuis als buitenhuis te gebruiken. Zo kun je overal een fijne stemming creëren. In de verjaardagstaart van een jarige, maar ook tijdens carnaval of een festival. Door de vele maten, is er altijd wel iets voor jou bij. Dit is natuurlijk erg fijn. Wel moet worden opgepast met grote confetti shooters. Deze kunnen binnenhuis gevaarlijke situaties creëren. Daarom wordt aangeraden om deze buitenhuis te gebruiken. Natuurlijk zijn ze wel heel gaaf. Ze geven veel confetti en zorgen ervoor dat de lucht gekleurd wordt. Dit ziet er erg leuk uit.

confetti shooters
confetti shooter

Veiligheid eerst

Het is altijd belangrijk om veiligheid te waarborgen. Ook met confetti shooters is het daarom belangrijk om richtlijnen te volgen. Deze zijn niet wettelijk verplicht, maar het is natuurlijk wel verstandig om je hier aan te houden. Voor kinderen is aan te raden dat zij alleen confetti shooters gebruiken onder begeleiding van een volwassene. Op deze manier weet je zeker dat ze de shooters goed gebruiken. Daarnaast mag er niet gericht worden op dieren of mensen. Ook kan er erg veel confetti uit de shooters komen. Hier moet rekening mee gehouden worden. De confetti shooters tot 30 cm hebben een bereik van 3 meter. De shooters van 90 cm kunnen tot wel 10 meter bereiken.

Veelzijdig

De confetti shooters zijn erg veelzijdig. De vele maten zorgen ervoor dat je de perfecte confetti shooter voor jou gelegenheid kunt vinden. De confetti shooters vrolijken de boel op. Ze zijn erg spannend voor kinderen en zijn leuker dan vlaggetjes of ballonnen. De jarige kan zich erg stoer voelen als hij of zij gebruik mag maken van zo’n confetti kanon. Natuurlijk zijn confetti shooters ook te gebruiken tijdens Nieuwjaar of carnaval. Vooral de grote versies zijn ook erg leuk voor volwassenen! Het mooie aan de shooters is dat ze het hele jaar door gebruikt mogen worden. Het is dus heel het jaar feest met confetti shooters!

Plaats een reactie