Home » Control4, uw huis bedienen met 1 druk op de knop?

Control4, uw huis bedienen met 1 druk op de knop?

Technologie is de laatste jaren als een sneltrein ontwikkeld en wordt steeds intuïtiever. Doordat technologie zich zo snel ontwikkeld en de markt continu verandert komen er ook steeds meer dingen bij. Alles staat tegenwoordig met elkaar in verbinding en communiceert met elkaar. Het wordt steeds intelligenter en we kunnen er steeds meer. Waar het begon met de uitvinding van het elektriciteits net door Nikola Tesla en het licht door Thomas Edison. Is technologie uitgegroeid naar iets wat ongedacht was voorheen.

Met verassingen om iedere hoek en iedere maand een steeds beter mobieltje dat ontwikkeld wordt. Wordt dit ook voor woningen gedaan. Ook iets waarvan 10 jaar geleden niemand dit als mogelijkheid achtte. Control4 is één van deze technologische ontwikkelingen die uw huis slim maakt.

Control4

Het systeem is bedoeld om uw huis in harmonie met alle aanwezigen technologieën te laten communiceren. In de IT wereld bekend als IoT (Internet of Things); wordt dit nu ook op kleine schaal toe gepast. Alles wat verbonden kan worden met een netwerk behoort daarbij.

Zo kunt u de belichting van uw huis bedienen maar ook de TV, de airco en gordijnen. En dit alles vanaf uw mobiele telefoon, tablet of het Control4 bedieningspaneel. Het nadeel van alle andere technologie in uw huis is dat ze allemaal een eigen handleiding hebben. Met dit systeem beperkt u dit tot eentje die nog eens gemakkelijk te bedienen is ook!

Home Control4 in uw huis

De Home Control van Nederend B.V. is ingericht om uw complete woning te bedienen. Denkt u aan de verwarming, beveiliging, verlichtinging, audio, video en nog veel meer. De Control4 is daarin geschikt om als betaalbaar systeem uw woning te kunnen bedienen.

Bent u buiten het huis en vergeten het licht uit te doen? Of wilt u thuis komen in een warm huis? Geen probleem, u kunt dan ook gemakkelijk via de app op uw telefoon inloggen en het licht uit zetten of de verwarming aan! Ideaal toch?

Contact

Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor Control4 in uw woning? Bezoekt u de website van Nederend B.V. of neemt u gerust telefonisch contact op, zij staan u graag te woord!

Plaats een reactie