Home » EHBO voor kinderen, het is belangrijker dan ooit!

EHBO voor kinderen, het is belangrijker dan ooit!

Hecht u ook veel waarde aan de veiligheid van onze kinderen? Dan is de EHBO voor kinderen cursus van Hart voor BHV de ideale oplossing voor u! Hart voor BHV is specialist op het gebied van veiligheidscursussen. Zo geven zij diverse EHBO en BHV cursussen aan zowel groepen particulieren als bedrijven. De cursus is teven geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar oud.

EHBO voor kinderen is van groots belang. Dit omdat er jaarlijks meer dan 140.000 kinderen bij de spoedeisende hulp terecht komen. Er zijn dus nog steeds te weinig ouders die voldoende weten over het verlenen van eerste hulp aan onder andere kinderen. Daarom leert u met deze opleiding al het essentiële dat u moet weten om een kind in nood te helpen.

Hart voor BHV, daar redt u levens mee!

De mensen van Hart voor BHV zijn echte vaklieden. Zij doorgronden de EHBO en BHV compleet en zijn deskundige trainers. Zo worden zij ook doorgaans geschoold en getraind in de laatste technieken. Zij hechten veel waarde en veiligheid en geven dit graag mee aan hun cursisten. Daarnaast hebben zij zelf ook praktijkervaring. Uit deze praktijk ervaring is voor hen ook duidelijk geworden hoe belangrijk EHBO en BHV is. Te weinig mensen weten namelijk hoe zij moeten handelen in nood situaties.

Naast het kunnen handelen in situaties met hoge nood is het hoofd koel kunnen houden ook van belang. Het is namelijk net zo belangrijk als weten hoe u moet handelen als dat het hoofd koel houden is!

EHBO voor Kinderen, erg belangrijk.

Zoals ik eerder in het artikel aangaf zijn er 140.000 spoed eisende hulp gevallen per jaar. En dat zijn enkel de kinderen nog maar. Dat is een fors aantal met als oorzaak nummer één dat te weinig mensen ook maar iets weten van EHBO voor kinderen.

De cursus spijkert u compleet bij in alles wat u moet weten om eerste hulp te verlenen. Denkt u aan verbranding, vergiftiging, het gebruiken van een AED, bloedingen en bijvoorbeeld letsel.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Hart voor BHV biedt? Bezoekt u dan de website of neemt u gerust contact op om meer te weten over EHBO voor kinderen.

Plaats een reactie