Home » Home Control

Home Control

Home control

We hebben er allemaal wel eens last van: het in bezit zijn van te veel afstandsbedieningen en deze door elkaar halen. We verliezen op een gegeven moment het overzicht, wat erg onhandig kan zijn. Door het almaar groeiende aantal elektronische apparaten in huis wordt ook het aantal afstandsbedieningen groter waardoor we steeds vaker het overzicht verliezen. Gelukkig heeft Nederend BV een oplossing voor dit probleem!

Met de Home Control is het geknoei met al uw afstandsbedieningen verleden tijd: vanaf nu kunt u al uw apparaten bedienen vanaf een centraal punt. We plaatsen een smartphone of tablet in uw wand en deze sluiten we aan op uw netwerk, hierdoor wordt deze gekoppeld met uw apparatuur. Op deze manier kunt u op een overzichtelijke manier alles in de gaten houden en aan of uit zetten.

Voordelen

Het gebruiken van een Home Control kent ontzettend veel voordelen. Sterker nog: het kent geen nadelen. Een van de voordelen is dat het apparaat zichzelf op den duur terugverdient. Dit komt omdat het veel scheelt in stroomkosten en verspilde tijd; de reden hiervoor is dat u de mogelijkheid heeft om al uw apparaten tegelijk aan of uit te zetten.

Een ander aspect dat in het voordeel van de Home Control spreekt is het feit dat u al uw verbruiken er op kunt controleren. Op de Home Control heeft u een makkelijk overzicht van uw verbruik van water, gas en elektriciteit. Een handig hulpmiddel dus!

Wat voor veel mensen de doorslag geeft om de Home Control aan te schaffen is de mogelijkheid tot bediening op afstand. Door via uw smartphone in te loggen op de Home Control kunt u overal en wanneer u maar wilt het overzicht over uw apparaten behouden. Handig voor wanneer u bijvoorbeeld onderweg naar huis alvast de verwarming wat hoger wilt zetten.

De Home Control is een investering die u veel tijd en geld zal schelen. Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Bij Nederend BV staan we altijd voor u klaar. Neem gerust contact met ons op!

Plaats een reactie