Home » Kleine beurt Den Haag

Kleine beurt Den Haag

Kleine beurt Den Haag

Bent u op zoek naar een autogarage voor een kleine beurt? Den Haag is met JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen de perfecte plek!

Kleine beurt

De kleine beurt is een bekende term, maar wat gebeurt er nu precies tijdens de kleine beurt en wanneer is de kleine beurt nodig?

De kleine beurt is in het leven geroepen om te garanderen dat uw auto veilig is en geen grote mankementen heeft. Een kleine beurt bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Complete veiligheidscheck
  • Vervangen van olie
  • Vervangen van oliefilter
  • APK keuring

Waarom JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen?

Ons team bestaat uitsluitend uit professionals die precies weten hoe ze een kleine beurt moeten aanpakken. Dankzij de vakkennis die zij combineren met ervaring weten ze raad met iedere soort auto, en zorgen ze er voor dat de kleine beurt binnen een mum van tijd afgerond is. Ze hanteren geen standaard procedure: ze bekijken per auto wat er precies nodig is, en, misschien nog belangrijker, wat niet. Als bijvoorbeeld uw luchtfilter (die normaal gesproken vervangen wordt bij een kleine beurt) nog schoon is zullen wij deze ook niet vervangen. We denken aan uw portemonnee.

U moet zelf beslissen wanneer u een kleine beurt uit wil laten voeren, maar wij kunnen u ook helpen met het adviseren hiervan. Vanwege onze onderhoudsschema’s weten wij precies wanneer een auto toe is aan een kleine beurt. Den Haag kent veel garages die kleine beurten aanbieden, maar JAMES Autoservice Nieuwenhuijsen kan u naast de kleine beurt ook de hiervoor genoemde service-onderdelen aanbieden. Veel klanten willen na ons dan ook niets anders meer.

Bij JAMES Autoservice bent u aan het juiste adres voor een kleine beurt. Den Haag is erg dichtbij dus bent u weinig tijd kwijt aan het wegbrengen van uw auto. Indien nodig bieden wij vervangend vervoer aan.

Bent u van plan een kleine beurt in Den Haag te laten uitvoeren? Neem vlug contact met ons op en uw afspraak wordt gemaakt op de datum die u het beste uitkomt!

 

 

Plaats een reactie