Home » Waarom een SEO specialist nodig

Waarom een SEO specialist nodig

Veel mensen denken dat je er met een mooie website wel bent maar niets is minder waar. Zonder bezoekers heeft je website maar weinig waarde. Om aan bezoekers te komen moet je website gevonden worden en zonder een goede SEO specialist lukt dat vaak niet. In dit artikel leggen we uit wat een SEO specialist doet.

 

Website vindbaar maken op internet

Een SEO specialist maakt je website vindbaar op internet. Het internet staat vol met websites en mensen die naar een bedrijf, dienst, of product zoeken zullen dus veel verschillende websites tegenkomen. Sta je niet op de eerste of tweede pagina, dan wordt je niet gevonden. Mensen passen liever hun zoekopdracht aan wanneer ze hetgeen wat ze zoeken niet vinden, dan door te klikken tot en met de zesde website waar jij te vinden bent. Een goede positie op een specifiek zoekwoord is dus heel belangrijk.

 

Gevonden worden is heel belangrijk

Gevonden worden en een goede positie is dus heel belangrijk want anders wordt je niet gevonden. Een SEO specialist weet precies hoe hij of zij jouw website boven die van andere bedrijven moet positioneren. Om te beginnen moet je website natuurlijk zoekmachine vriendelijk zijn. Dat wil zeggen dat hij aan verschillende eisen moet voldoen om ook vindbaar te worden. Zoekmachines kijken steeds meer naar kwaliteit en optimalisatie.

 

Een trage website scoort slecht

Een trage website met vele MB’s aan foto’s ranken vaak minder goed want Google even als voorbeeld genomen richt zich vooral op mobile friendly. Wanneer je buiten de deur bent, en het met je 3G of 4G verbinding moet doen, dan wil je niet tientallen seconde gaan wachten totdat de website is ingeladen. Daarnaast wil je niet je halve databundel spenderen aan een website bezoekje.

 

De SEO Specialist

Een SEO specialist kijkt dus veel verder dan dat en weet precies aan welke voorwaarde je website moet voldoen om goed te ranken. Web Actueel is een SEO specialist die precies weet hoe je een website bovenaan in de zoekresultaten moet krijgen. Neem vrijblijvend contact met ze op om jouw website eens onder de loep te nemen.

Plaats een reactie