Home » Centrummanagement

Centrummanagement

Veel mensen hebben geen idee wat centrummanagement is en daarom bij deze een uitleg.  In een stad moeten bepaalde gebieden zoals het centrum goed gecoördineerd en georganiseerd worden om de stad succesvol te houden. Vaak wordt dit helaas niet goed in de gaten gehouden en moet er centrummanagement aan te pas komen.

Centrummanagement, wat is het?

Dit is een groep mensen die over het centrum nadenkt en met ideeën komt. Allereerst moet er een duidelijke visie zijn over het gebied en welke doelstellingen men heeft voor de komende jaren voor het gebied. Het gebied moet onderscheidend zijn en toegankelijk zijn voor mensen van buitenaf. Hisa kan een gebied helpen om succesvol te worden en dit bedrijf begeleidt de organisatie in het gehele proces van a tot z. Er zijn vele ervaren mensen die bij Hisa werken die veel verstand hebben van centrummanagement en hierdoor goed kunnen helpen. Gebieden waar bijvoorbeeld voor gewerkt wordt zijn dorpskernen, binnensteden, winkelstraten en winkelcentra. Voor meer informatie kan er op de website van Hisa gekeken worden!

Centrummanagement bij HISA


Naast centrummanagement is er nog veel meer mogelijk bij Hisa. Wil je bijvoorbeeld een evenement organiseren of een leuke actie opzetten? Hisa kan jou hierbij goed helpen! Wanneer dit uitbesteed wordt aan Hisa, zal Hisa goed kijken wat men wil bereiken met de actie of het evenement. Bij hisa kan je ook terecht wanneer je een brancheringsplan nodig hebt.

Hisa is een goede partij doordat er alleen maar echte vakmensen zitten met ruime ervaring. Het bedrijf heeft al vele projecten begeleidt en opgezet de afgelopen jaren. Steden die hier bijvoorbeeld bij betrokken waren zijn Alkmaar de Mare, Rotterdam Zuidplein en Gouda. Ook zijn er verschillende projecten en acties in het centrum van Utrecht geweest! Hisa denkt echt met je mee in het centrummanagement en wil graag de doelstellingen bereiken die opgesteld zijn. Door de jaren heen heeft het bedrijf al veel succesvolle acties en evenementen opgezet. Lees snel meer over Hisa op de website.

Plaats een reactie