Home » Een Rado horloge kopen!

Een Rado horloge kopen!

Een chique horloge met een robuuste touch? Dat is de perfecte omschrijving van een Rado horloge. Rado horloges zijn wereldwijd bekend. Een Rado koop je voor je hele leven. Een Rado is namelijk ontzettend sterk en is haast niet stuk te krijgen. Dit is een van de redenen waarom Rado horloges zo bekend zijn: Rado doet al heel lang onderzoek en produceert tegenwoordig horloges die je niet kunt bekrassen.

Een Rado is een uniek horloge dat past in elke situatie. Sinds de oprichting in Zwitserland is het idee achter Rado namelijk: ‘als we het ons kunnen voorstellen, kunnen we het ook maken’. Het merk werd in 1917 opgericht in (hoe kan het ook anders) Zwitserland. Het heette toen nog anders, de eerste modellen met de naam Rado werden in 1950 voor het eerst verkocht. 9 jaar later werden de horloges al gedragen in meer dan 61 landen!

Het jaar 1962 is een ontzettend belangrijk jaar in de geschiedenis van Rado. In dit jaar werd namelijk de Rado diaStar gepresenteerd. Dit horloge was het eerste onkrasbare horloge ter wereld. Later zouden nog vele Rado’s volgen die allemaal onkrasbaar zijn. Waar vroeger andere materialen gebruikt werden zijn de meeste horloges tegenwoordig ceramische horloges.

Neem voor jouw eigen Rado horloge eens een kijkje op de website van Juwelier van Willegen. Juwelier van Willegen is het bedrijf voor de meest unieke horloges. Dat het bedrijf in Den Haag zit betekent niet dat je per se naar het filiaal moet om een van Willegen horloge om je pols te krijgen. De unieke webshop van juwelier van Willegen zorgt ervoor dat je door heel Nederland een Rado horloge kan bestellen. Bestel je voor 16.00 uur? Dan heb jij je Rado de volgende dag al in huis. Neem snel een kijkje op de webshop van juwelier van WIllegen en bestel jouw Rado!

Plaats een reactie