Home » Meistersinger horloge kopen?

Meistersinger horloge kopen?

Er zijn ontzettend veel mooie horloges. Die hebben vaak twee (uren en minuten), of drie (uren, minuten en seconden) wijzers. Echter is er zoals bij zoveel dingen een uitzondering op de regel. Die uitzondering is Meistersinger. Dit Duitse merk van top horloges pakt het iets anders aan. Dit bedrijf maakt namelijk horloges die maar 1 wijzer hebben. Met die wijzer kun je echter ook nauwkeurig lezen hoe laat het is. De Meistersinger horloges staan bekend vanwege hun ontzettend hoge kwaliteit, unieke design en uitmuntende precisie.

 

Het bedrijg Meistersinger is in 2001 opgericht door Manfred Brassler. Hij wilde unieke karakteristieke horloges maken op de wijze waarop oude horlogemakers al jaren te werk gaan. De technieken en tradities staan hierbij centraal. De gedachte achter de ene wijzer is dat de gebruiker niet meer nodig heeft. Manfred Brassler vind het niet nodig om elke seconde voorbij te zien gaan. De hectiek op een horloge moet verminder worden zo vond hij. Desondanks is de tijd op Meistersingers heel goed af te lezen.

 

Meistersingers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en modellen. Waar de eerste Meistersingers echt alleen 1 wijzer hadden bestaan er nu ook Meistersingers die vertellen welke dag van de week het is, welke datum het is of zelfs de tijd in een andere tijdzone laten zien. Je kunt kiezen voor automatische horloges, of horloges die je moet opwinden.

 

In Nederland moet je voor een originele Meistersinger bij juwelier van Willegen zijn. Deze vooraanstaande juwelier is officieel dealer van Meistersinger horloges. Zo weet je zeker dat je een goed werkend product krijgt, en altijd bij de juwelier aan kan kloppen voor service. Neem eens een kijkje in de prachtige webshop van juwelier van Willegen om erachter te komen welke Meistersinger het best past bij jou! Voor vragen over de horloges, of voor het complete aanbod kun je online kijken, of langsgaan bij de winkel.

Plaats een reactie