Home » Alle smaken bij de smoothie bar

Alle smaken bij de smoothie bar

Mensen hebben tegenwoordig een heel diverse smaak. De een lust dit niet en de ander is daar allergisch of intolerant voor. Wanneer je een smoothie bar bezit zijn dit allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Toch vinden we met zijn alle dat alle mensen moeten genieten van een smoothie. Daarom zijn er vandaag de dag ook zoveel diverse smaken. Voor ieder is er zo wat. Voor de nerd, de kosmopoliet en de gewonde, werkende Nederlander. In dit artikel bespreken we een aantal smaken van smoothies die je echt eens moet proberen.

 

Pineapple Passion

Een zeer populaire smaak is de pineapple passion. Deze smoothie smaakt zo lekker dat je je bijna op een Caraïbisch strand waant. De smoothie bar stopt onder andere banaan, yoghurt, ananas en ananassap in dit drankje. Daarna wordt de delicatesse afgemaakt met een topping van verse passievrucht. Dit kun je zien als de spreekwoordelijke kers op de taart. Het geeft het drankje namelijk echt de passie die het verdient.

 

Bosvruchten briesje

De tweede, iets minder populaire smaak is het bosvruchten briesje. Ken je dat gevoel, dat je op een bloedheet strand ligt, maar dat het toch goed is uit te houden doordat er een heerlijk verkoelend briesje vanaf de zee waait. Dat effect geeft deze smoothie in je mond. De combinatie van bosvruchten puree, aardbeien en cranberry sap zorgt voor een zeer frisse ervaring. Dit wil je bijna niet missen.

 

Pittige mango

Een mango smaakt van nature niet echt pittig. Toch heeft dit drankje een pittige twist. Dit komt door de excellente manier waarop diverse ingrediënten worden geblend. De combinatie van mango puree en Spaanse peper zorgt voor een zeer bijzondere en verrassende twist. Dit wordt helemaal afgemaakt door het toevoegen van vanille en een scheutje Sprite.

 

Wanneer je meer recepten van de smoothie bar wilt ontvangen kun je altijd op de website kijken. Of nog beter, volg onze Facebook pagina. Hier houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste creaties die we hebben bedacht.

 

 

Plaats een reactie