Home » Planningsprogramma maakt het leven makkelijk

Planningsprogramma maakt het leven makkelijk

Bent u er ook helemaal klaar mee? De hele dag bent u bezig met het maken van planningen voor uw personeel. Ondertussen komt u zelf nergens meer aan toe. Klanten zijn onnodig lang aan het wachten omdat u probeert het personeel aan het werk te houden. Dit kan toch anders? Jazeker. Met een planningsprogramma heeft u geen omkijken meer naar het programma dat voor uw werknemers is uitgestippeld.

 

Dataverzamelpunt

Een planningsprogramma kunt u ook zien als een dataverzamelpunt. U zet allerlei rand-data die belangrijk is voor het maken van een planning in de computer. Denk bijvoorbeeld aan beschikbare locaties, beschikbaarheid van het personeel en de beschikbaarheid van de planning. Dit laatste is erg belangrijk om de planning in een keer goed te kunnen maken. Wanneer dit verkeerd staat ingevoerd kan de planning in principe direct weer de planning in.

 

Planningsprogramma zorgt dat alle radartjes passen

Een goede planning kunt u ook wel zien als de motor van de organisatie. Wanneer een iemand een afspraak verzet of als ergens een locatie uitvalt stort het hele schema eigenlijk weer in. Zeker wanneer er vanwege efficiëntie maatregelen heel strak wordt gepland. Daardoor is het goed om hier een planningsprogramma voor te hebben. Dit programma zorgt ervoor dat alle radartjes goed in elkaar passen.

 

Valt er dan toch ergens iets uit of moet er door diverse omstandigheden geschoven worden? Dan is dit en veel minder groot probleem dan wanneer u de gehele planning handmatig heeft gemaakt. De handmatig gemaakte planning geeft geen inzicht in waar de gemakkelijke oplossingen liggen. Deze snelle winst wordt echter wel gezien wanneer je gebruik maakt van de computer.

 

Testperiode aanvragen

Omdat u wellicht graag eerst als schaduw de software wilt testen kunt u nu heel gemakkelijk een demo account aanvragen. Kijk hiervoor op onze website en vul al onze gegevens in. Een medewerker van ons neemt contact met u op om alle ins en outs van de software uit te leggen. Wanneer het programma u bevalt kunt u een licentie aanschaffen.

Plaats een reactie