Home » Angelim Vermelho

Angelim Vermelho

Wanneer we het hebben over een houtsoort die naast duurzaam ook erg goed te bewerken is, hebben we het natuurlijk over de houtsoort Angelim Vermelho. Dit is namelijk niet bij elke houtsoort het geval. Er zijn ook een aantal soorten die niet goed te bewerken zijn. Bij ons kunt u terecht voor al deze soorten. De boom is erg groot en heeft een enorme rechte stam. Deze houtsoort is erg specifiek en heeft een prachtige kleur. Bij ons kunt u terecht voor alle kennis over deze houtsoort. Hij is namelijk niet voor alles te gebruiken. Wanneer u dus voor een specifiek project deze soort nodig heeft, kunt u het best eerst informatie inwinnen bij ons.

Kennis over de Angelim Vermelho

De Angelim Vermelho houtsoort is afkomstig uit verschillende delen van de wereld, maar voornamelijk uit gebieden waar het warm is. Wat u nog meer moet weten is dat deze soort een diameter heeft van 1,5 meter. De kleur van deze soort is goudbruin en soms met een gele gloed. Bij schaven van het hout moet u oppassen dat u geen splinters krijgt. Dit komt namelijk regelmatig voor. Over het algemeen is de oppervlakte goed af te werken op een gladde manier. Wanneer u iets gaat aanleggen voor de grond, water of wegenbouw kunt u deze soort heel goed gebruiken. De soort is namelijk enorm sterk en tegen elk weerstype bestendig. De voornaamste reden van het gebruik is daarom ook in een brugconstructie. Zwaardere waterwerken worden ook vaak verstevigd met deze houtsoorten.

Openheid en betrouwbaarheid

Het is belangrijk voor onze organisatie om open en eerlijk te zijn over onze werkzaamheden. Dus ook onze werkzaamheden aangaande de Angelim Vermelho houtsoort. Wanneer we beloven dat deze ook echt duurzaam is moeten we in ons verder ook betrouwbaar opstellen. We begrijpen dat u dit van ons verwacht.

 

Plaats een reactie