Home » De prachtige houtsoort Okan

De prachtige houtsoort Okan

Wij zijn voor u een betrouwbare importeur als het gaat om de houtsoort Okan. Deze soort komt voornamelijk voor in West-Afrika en andere tropische gebieden. Zo moet u denken aan landen als Gabon, Nigeria en Ghana. De stam is erg lang en vaak geheel vrij van takken. Als we kijken naar kleur is de kleur bruin tot goudbruin. Soms komt er een olijfkleur doorheen zetten, maar daar blijft het bij. Als we deze soort hout vergelijken met andere soorten, komen we erachter dat deze lastiger te bewerken is. Soms kleurt het hout ook roodbruin en soms zelf een diepe koperige kleur. Het omhulsel van de houtsoort is te onderscheiden aan de lichtroze kleur.

Eigenschappen van Okan

Wanneer we kijken naar eigenschappen van Okan zien we dat ze er veel hebben. Zo is de volledige massa van de hardhoutsoort 1000 tot 1200 kilo per vierkante meter. De buisterkte is ook aangegeven op onze website net als de elasticiteitsmodulus. Deze is aangegeven met 17.200 Newton. De druksterkte is 82 Newton en ook heeft het een sterke schuifsterkte. De hardheid staat ook aangegeven en de sterkteklassen is geschaald op D50. Wanneer we kijken naar de duurzaamheidsklasse zien we dat hij in klasse I valt. Deze geeft aan dat we een hier een enorme duurzame houtsoort voor ons hebben.

Van duurzame houtsoort naar een duurzame relatie

Door deze houtsoort Okan kunnen we een duurzame relatie aangaan die we lang willen voortzetten. Zo hebben wij klanten die al sinds het begin van onze oprichting klant bij ons zijn. Onze klanten verwachten dus ook openheid over onze werkzaamheden. Dit is ook belangrijk in het vaak waar wij in werken. Als we zeggen dat we duurzaam leveren moeten we daar ook open over zijn namelijk. Voor meer informatie over onze duurzaamheidswerken, verwijzen we u graag door naar de site.

Plaats een reactie