Home » Beschoeiing

Beschoeiing

We zijn een importeur van duurzaam hardhout. Ons ruime assortiment is te vinden in onze grote opslag. We maken verschillende producten voor verschillende doeleinden. We maken naast de verschillende producten, ook een beschoeiing. Deze constructie wordt veelal gebruikt om een hoop grond te keren. Op die manier houdt deze constructie de aarde tegen en kan het niet verplaatsen. De constructie ziet er als volgt uit: allereerst zijn er een aantal palen in de grond die gemaakt zijn van hardhout. Tussen deze palen zit een plaatje die de aarde tegenhoudt. De aarde valt tegen het schotje aan en het schotje valt weer tegen de palen aan, op die manier zit alles stevig vast. Wij proberen de constructie altijd zo te maken dat hij aan de wensen van de klant voldoet.

De materialen van de beste beschoeiing

Wij gaan altijd voor de best mogelijke vervullen van wensen voor de klant. Dit doen we door goed samen te werken. Een beschoeiing maken komt vaak samen door verschillende partijen. Deze partijen werken vaak of voor de gemeente of voor het bedrijf die de beschoeiing aanlegt. Er zijn veel verschillende variatiemogelijkheden als het gaat om houtsoorten. Veel waterschappen leggen van een geotextiel aan met ongeschilde ronde palen. Dit vormt voor hen de basis van de constructie. Ook zijn er veel partijen die liever met vierkante palen werken. Ieder heeft weer zijn eigen werkwijze. Wij leveren naast houtsoorten ook bevestigingsmiddelen en producten. We gebruiken verschillende soorten materialen voor onze constructie. Want we geloven dat iedereen een eigen werkwijze heeft en daar hoort een eigen houtsoort bij.

Van enkel naar een combi-schot

Sinds een tijdje hebben we de combi-schot beschoeiing in het leven geroepen. Deze bestaat zoals de naam al zegt uit een dubbel schot. Dit is voor extra stevigheid bij hoogstaand water aan de waterkant van een sloot of kleine rivier.

Plaats een reactie