Home » Bouwtechnische keuring Enschede

Bouwtechnische keuring Enschede

Het is natuurlijk fijn om in een woning te wonen die in een goede staat verkeert, maar wanneer weet u nu wanneer dit zo is? Dit kan geregeld worden door ons. Wij regelen voor u graag een Bouwtechnische keuring Enschede. Hierin gaan specialisten aan de slag om de technische aspecten van uw huis in kaart te brengen. Vanuit de inspectie komt een rapport die u meer zekerheid geeft bij de aankoop van een woning. De keuring die wij doen wordt geaccepteerd in alle mogelijkheden tot een financiële instantie. Voor hen is het noodzakelijk om te weten hoe uw huis er bouwtechnisch aan toe is om te weten hoeveel ze aan u kunnen uitlenen.

Van proces tot verkoop, dat is onze Bouwtechnische keuring Enschede

Begin vandaag nog met de aanvraag voor een Bouwtechnische keuring Enschede. Op die manier heeft u hem snel binnen en kunt u beginnen met verkoop of koop van een huis. We zijn een partij die u graag wil helpen vanaf het begin tot het einde. Op die manier weet u zeker dat u een geschikte partner aan ons heeft. We beginnen meestal met het bekijken van de eerdere keuringen of beoordelingen van het huis. Daarna gaan we na of dit nog relevant is en zo niet maken we zelf een uitgebreide keuring. U krijgt van ons een rapport aangeleverd waarin alles wordt meegenomen. U heeft uiterlijk 4 werkdagen na de inspectie een uitgebreid rapport binnen met daarop alle inzichten.

Gebouwd op vertrouwen

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor een stukje vertrouwen. We zijn al 10 jaar bezig met het uitvoeren van keuringen in huizen en kantoren. Bij Bouwtechnische keuring Enschede gaat u voor een stuk vertrouwen, omdat we u altijd zullen vertellen wat we gedaan hebben aan uw huis. We gaan voor een stukje professionaliteit, punctualiteit en zakelijk duidelijkheid.

Plaats een reactie