Home » Bowlingbaan Utrecht

Bowlingbaan Utrecht

Hebt u zin om met een groep vrienden een avond weg te gaan? Kom dan een avondje een balletje gooien bij Bowlingbaan Utrecht. U kunt bij ons kiezen uit verschillende banen. Wij hebben enorm veel banen, op die manier is er altijd wel een baan voor u beschikbaar. Naast normale banen beschikken we ook over vier jungle banen. Deze hebben wij gemaakt voor de kleinste die willen beginnen met bowlen. Voor jongeren hebben we ook speciale avonden georganiseerd. Dit is in de vorm van discobowlen. Dit is een trend die helemaal in opkomst is. Voordat je een nacht gaat stappen, komt u zo eerst even een balletje gooien en een biertje drinken. U kunt de laatste twee uren van het weekend late night bowlen. We serveren u dan ook lekkere bitterballen en drankjes. Ook worden er cocktails geschonken.

Verschillende arrangementen bij Bowlingbaan Utrecht

We hebben voor de kleinste onder ons een arrangement waar ze pannenkoeken serveren. Dit is allemaal inbegrepen met een uurtje bowlen. Op die manier heeft u binnen de kortste keren een leuk kinderfeestje. Onbeperkt pannenkoeken eten en losgaan op de Bowlingbaan Utrecht is natuurlijk een groot feest. Voor grote groepen kunnen we ook een leuke deal maken in combinatie met onze eigen escape room. Dit kost maar een klein beetje extra en u heeft er veel plezier van in totaal. Hebt u dus een leuk kinderfeestje of iets anders, kunt u bij ons terecht. Voor alle arrangementen kunt u komen kijken op onze website.

De escape room

Wij hebben in hetzelfde pand van de bowlingbaan ook een escape room zitten. Dus naast bowlingbaan Utrecht kunt u gebruik maken van onze escape room. Dit kunt u bijvoorbeeld ook weer combineren met heerlijke gerechten en arrangementen. Wilt u meer informatie ontvangen van onze faciliteiten? Dan kunt u ons altijd even bellen of u kunt het contactformulier op de site invullen.

 

Plaats een reactie