Home » Entresolvloer verdubbeld opslagruimte

Entresolvloer verdubbeld opslagruimte

Hoe zou jij het vinden als jouw volledige vloeroppervlak inpandig wordt verdubbeld? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Het kan werkelijkheid worden met een entresolvloer! Jij zal als geen ander weten dat vloeroppervlak een grote kostenpost is voor een magazijn. De vierkante meters worden in rekening gebracht, terwijl de werkelijke inhoud bij veel magazijnen niet optimaal wordt benut. De hoogte van legbordstellingen is namelijk beperkt vanwege het dragend gewicht. Het is dus eigenlijk jammer als de loze ruimte daarboven niet gebruikt wordt. De entresolvloer biedt uitkomsten, wat dit precies is lees je hieronder

 

Entersolvloer

De beschikbare vierkante meters kunnen eenvoudig verdubbeld worden met een entresolvloer. Dit wordt ook wel een verdiepingsvloer genoemd, die los van de fundering wordt opgebouwd. Je kan het zien als een extra verdieping die inpandig wordt opgebouwd. Je kan kiezen om dit geheel of gedeeltelijk te laten doen. Op de bovenverdieping van de entresolvloer kan dus ook opslag worden gesitueerd. Een andere keuze die gemaakt kan worden is om hier kantoorruimte te maken. Afhankelijk van de draagkracht van de fundering en de stevigheid van de entresolvloer kunnen ook zwaardere opslag en heftrucks gedragen worden door de extra verdieping.

 

Plaatsing

De vloer is eenvoudig op te bouwen en zonder extra verbouwingen kan de vloer binnen een week af zijn. De entresolvloer wordt als kant en klare vloeronderdelen en draagpilaren aangeleverd en ter plaatse opgebouwd. Een groot voordeel is dat in de pilaren van de vloer ook de elektriciteitsdraden en de sprinklerinstallatie worden weggewerkt. Zo wordt zonder ingrijpende verbouwing de volledige oppervlak verdubbeld met een veilige en goedwerkbare entresolvloer. Tel maar uit je winst, want binnen no-time is de verdiepingsvloer terugverdient.

 

FGN Magazijnsystemen

Twijfel niet langer aan de effectiviteit van een entresolvloer, maar neem contact op met FGN Magazijnsystemen. Voor je het weet is jouw oppervlak verdubbeld.

Plaats een reactie