Home » Entresolvloer

Entresolvloer

Wanneer u meer gebruik wilt maken van de beschikbare ruimte in uw magazijn, dan kunt u bij ons de juiste oplossing vinden. Zo bieden wij voor u een Entresolvloer. Dit is een vloer die uw magazijnruimte kan verdubbelen. Het werkt namelijk op een manier dat u een extra vloer in uw magazijn krijgt. Een vloer als deze kan dienen om een extra werkvloer te creëren maar kan ook een extra opslagplaats maken voor u. En dit alles zonder uitbreiding van uw pand. Alle producten die wij leveren voldoen aan de hoogste kwaliteit en veiligheidseisen die ze in Europa kennen. Met deze vloer creëert u dus eenvoudig een extra vloer zonder uit te breiden. Voor veel mensen is dit echt een uitkomst. Met deze vloer creëert u ook bepaalde gedeeltes die beter bereikbaar zijn voor u. Extra ruimte creëren is eenvoudig door deze vloeren. Wacht dus niet te lang en laat ons uitleggen hoe het werkt.

De werking van een Entresolvloer

We werken met een vloersysteem die bestaat uit kolommen, sigmaprofielen en houten – of metalen vloerelementen. Het gevolg hiervan is dat een Entresolvloer super eenvoudig te plaatsen is. Een groot voordeel van een vloer die wij maken is het ontbreken van hinderlijke verticale schoringen. Wij kunnen door onze systemen eenvoudig leidingen, bedrading en installaties van sprinklers wegwerken. Dit doen we doormiddel van de sigmaprofielen. Indien dit gewenst wordt is het ook mogelijk om de hele wand als geheel af te werken met een wand- en plafondsysteem.

Binnen een paar jaar terugverdient

De Entresolvloer is al binnen een paar jaar terugverdient. Op ons kantoor die erg centraal gelegen is kunnen wij doormiddel van geavanceerde apparatuur een offerte op maat opstellen. Ook kunnen we vanuit hier uw vragen professioneel beantwoorden. Ook kunnen wij uw vloeren goed inrichten verhuizen en vormen. Wij draaien onzen handen niet om voor wat extra werk.

Plaats een reactie