Home » Expediteur Rotterdam

Expediteur Rotterdam

In de afgelopen jaren hebben ons ontwikkeld in de haven van Rotterdam, het leuke hiervan is dat iedereen je kent en momenteel zijn we een gerespecteerde Expediteur Rotterdam. Dit wordt je zeker niet zomaar, dit is hard werken en jarenlange ervaring in de sterk veranderende markt. Wat leuk is om te weten over ons is dat we de afgelopen jaren enorm gegroeid zijn op basis van ons personeelsbestand. In de beginjaren hadden we slechts 2 mensen in dienst en nu ruim 80 jaar later hebben we een personeelsbestand van 150 hardwerkende mensen met zelfs een tweede kantoor in Antwerpen. We zijn werkzaam vanuit de mooie havenstad in Nederland, namelijk Rotterdam. Sfeer en kennis staan bij ons hoog in het vaandel en daarbij blijven we ons ontwikkelen.

Een vertrouwensband met de douane? Bij Expediteur Rotterdam kan dat!

Het is vaak niet mogelijk om een vertrouwensband op te bouwen met de douane, want ze moeten nu eenmaal iedereen controleren. Wij als Expediteur Rotterdam zijn aardig op weg om deze vertrouwensband op te bouwen. We proberen zo goed mogelijk contact te houden met de douane en zo stellen we hoge standaarden aan onze containerladingen. We voelen ons erg thuis in de business van vervoer over het water. Een nauwe vertrouwensband is mede tot stand gekomen dankzij een langdurige vorm van expertise van ons vakgebied. Deze vertrouwensband biedt ons vele voordelen op de internationale markt. Ook hebben we sinds 2010 een certificaat gekoppeld aan deze vertrouwensband. Op die manier houden we echt in ons achterhoofd wie onze klant voor ons is.

Verschillende diensten

Zoals we net vertelde zitten we al jaren in het vak en zijn we bezig met het uitbreiden van onze diensten als Expediteur Rotterdam. Zo kunt u bij ons op de site al onze diensten overzien en gelijk ons afvaartschema in de gaten houden.

Plaats een reactie