Home » Landschapsontwerp

Landschapsontwerp

Wanneer u advies nodig heeft over uw omgeving en wat te maken heeft met landschap. Kunt u bij ons vragen om advies die wij leveren om maat. Het advies geven rondom landschapsontwerp doen wij al jaren en onze specialisten staan altijd voor u klaar. Waaraan moet u deken bij de term? U moet denken aan advies over het proces, de technische voorbereiding en het ontwerp van het landschap. Ook toezicht houden in de uitvoerende fase kunnen wij voor u uitvoeren. Ook zijn we in de beheerfase van het project u graag van dienst.

Start met goed onderzoek bij landschapsontwerp

Om te beginnen met het Landschapsontwerp moeten we eerst goed onderzoek doen. We geven u graag maatwerk advies in alle fases van het project. Hierbij moet u denken aan het managen van het project. Ook houden we graag toezicht op alle fases van het project, want het is nu eenmaal geen proces van een paar dagen. We voeren graag een veldonderzoek uit en hierbij blijkt vaak dat er zo ontzettend veel mogelijk is aangaande de ontwikkeling. U kunt alles aan ons overlaten als het gaat om het beheer. Op een creatieve manier proberen we u te helpen om het gewenste doel te bereiken. We willen het proces graag zo goed mogelijk integraal bekijken. Dit betekend voor ons dat we naast visie op natuur ook bezig zijn naar medegebruik. Hierbij moet u denken aan de vraag van wie het allemaal gaat gebruiken. Ook kijken we naar de wetgeving die komt kijken bij de oprichting van een plan.

Recreatie en terreinen

Enerzijds vraag het landschapsontwerp veel kennis van groen en natuur maar aan de andere kant vergt het ook kennis over diverse recreatievormen. We kijken naar de randvoorwaarden vanuit de natuur, sport of spel. Samen met u kunnen we een prachtig ontwerp creëren die duurzaam meegaat.

Plaats een reactie