Home » Heerlijk lunchen Delft

Heerlijk lunchen Delft

Ben jij wel eens in Delft geweest? Jaarlijks verwelkomd deze stad meer dan een miljoen toeristen, voornamelijk uit het buitenland. Maar er zijn ook Nederlanders die een dagje een prachtige stad in eigen land komen bewonderen. En terecht! Delft is een prachtige eeuwenoude stad met een rijke historie voor de Nederlandse geschiedenis. Ga je er een dag op uit om deze prachtige stad te bewonderen, dan mag lunchen Delft niet ontbreken! Even de voetjes omhoog en uitrusten van het slenteren door de stad, dat is waar lunchen Delft jou de perfecte remedie voor kan geven.

 

Lunchen Delft

Wie een dagje op bezoek is in de stad, zal graag niet ver omlopen voor een leuke lunchzaak. Daarom is het ideaal dat op de Beestenmarkt, in hartje centrum, meerdere horecagelegenheden zijn gevestigd. Hier op een prachtig plein kan je zo aanschuiven bij Belgisch Biercafé Belvédère. Een super gezellig bruin café, waar speciaal bieren geschonken worden in combinatie met heerlijke lunch en diner gerechten. Voor lunchen Delft ben je hier dan zeker aan het juiste adres.

 

Belgisch Biercafé Belvédère

Hoe fijn kan het zijn: een heerlijk biertje in de hand, voetjes omhoog en een lekker belegd broodje erbij. Op die manier kan je na de lunch weer goed verder stappen door de stad en de eeuwenoude locaties bekijken en bezoeken. Bij Belgisch Biercafé Belvédère weten zij wat jij als toerist nodig hebt. Een mooie plek die uitkijkt over het plein en een korte eetpauze. Dat is wat lunchen Delft voor dagjes mensen zo’n uitgelezen kans maakt. Een unieke locatie op loopafstand van alle toeristische trekpleisters. Daarom moet je voor lunchen Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère zijn!

 

Heb je vragen of wil je alvast reserveren bij Belgisch Biercafé Belvédère? Dat kan! Neem direct contact op via de website, of plaats telefonisch jouw reservering. Gewoon aan komen waaien, kan natuurlijk ook.

Plaats een reactie