Home » Sfeervol diner Delft

Sfeervol diner Delft

Vind jij het ook zo leuk om buiten de deur te eten? Gezellig bijkletsen met vrienden, iets vieren met familie of een romantisch avondje uit met je lief. Uit eten gaan kan natuurlijk overal, maar een sfeervolle eetlocatie geeft wel de nodige extra’s. Prachtige oude steden ademen vaak de Bourgondische sfeer. Denk bijvoorbeeld eens aan de stad Delft. Een diner Delft is verzekerd van een geweldige sfeer. Het is dan geweldig om hier een geschikte eettent te vinden.

 

Diner Delft

Delft is de stad van de Oranjes, Delfts Blauw en Johannes Vermeer. Een eeuwenoude stad met een rijke historie. Daarnaast kent Delft tegenwoordig meer dan honderd verschillende eetgelegenheden in en om de oude stad heen. Het is dus best een uitdaging om hier een geschikt restaurant te vinden die bij jouw wensen past. Wat mee kan wegen, is dat een restaurant op een gezellige locatie in het centrum zit. Dit kan bijvoorbeeld Belgisch Biercafé Belvédère zijn. Hier kan je goed terecht voor een diner Delft.

 

Belgisch Biercafé Belvédère

Dit Biercafé is gevestigd in het oude centrum van Delft, waar je uitkijkt over een groot plein. Op dit plein heeft vroeger een klooster gestaan. Tegenwoordig is de Beestenmarkt de plaats waar de terrassen ’s zomers bom vol zitten. Onder de verduisterende bomen kan hier bij Belgisch Biercafé Belvédère de koelte op worden gezocht. Een diner Delft bij Belgisch Biercafé Belvédère is ook uitzonderlijk lekker. Een goed speciaal biertje ter ondersteuning van een heerlijke carpaccio, varkenshaas of kabeljauw. Het is om je vingers bij af te likken zo lekker.

 

Dus wil je binnenkort op een sfeervolle locatie uit eten, denk dan weer aan een diner Delft. Hier bij Belgisch Biercafé Belvédère ademen de eeuwen oude muren de historie van de stad. Een geweldige entourage om gezellig te dineren. Heb je vragen? Neem dan contact op of reserveer direct online.

Plaats een reactie