Home » Kerstpakketdozen, hier vind je ze!

Kerstpakketdozen, hier vind je ze!

Elk jaar rond de kerstvakantie kijken werknemers er in heel Nederland naar uit: het kerstpakket. Het kerstpakket is meer dan een doos met eten. Het kerstpakket is een manier waarop een werkgever tegen zijn werknemers zegt: bedankt voor jullie inzet afgelopen jaar. Een kerstpakket is van oudsher ontstaan op boerderijen. De boer gaf zijn werknemers dan een mand met lekkers voor de kerst, de werknemers mochten met kerst naar hun familie en konden de mand met eten mee nemen. Zo zorgde de boer ervoor dat hij de werknemers kon bedanken met een extraatje. Tegenwoordig zijn de kerstpakket veranderd. Naast luxe eten zitten er steeds vaker leuke of handige non-food producten in de kerstpakket van Nederlanders.

 

De kerstpakketen zijn van oudsher dus manden. Tegenwoordig zijn de kerstpakketdozen leuke dozen met een leuke print. Als werkgever kan het lastig zijn om de kerstpakketdozen uit te kiezen. De kerstpakketdozen moeten namelijk goed passen bij het bedrijf, het pakket en de inhoud van de doos. kerstpakketdozen bestel je gemakkelijk bij Jongeneel verpakkingen. Jongeneel verpakkingen is een bedrijf dat alles verkoopt voor de kerstpakketten, daar vallen dus ook de kerstpakketdozen onder. Neem een kijkje op de site van Jongeneel verpakkingen om erachter te komen welke verpakkingen passen bij jouw bedrijf!

 

Ook voor andere producten en verpakkingsmaterialen zoals geschenkdozen, kledingdozen, pakketdozen of sinterklaasdozen kun je terecht bij Jongeneel Verpakkingen. Voor grote partijen ben je hier aan het juiste adres, Jongeneel verpakkingen geeft kortingen aan afnemers die kerstpakketdozen in grote hoeveelheden afnemen. Zo is de kerstpakketdoos niet alleen erg mooi, hij is ook nog eens voordelig! Dan kunnen de presentjes in de doos weer iets mooier zijn!

Plaats een reactie